×

Citybag | Városi hátizsák

hátizsák

Amennyiben igazi, mérgezett egérként városban rohangálós vagy, ezt a táskát neked találták ki!

A City Bag tud elképesztően csajos és nagyon pasis is lenni, minden a Te döntésed alapján készül. Amellett, hogy a táska anyagát és színét is te határozod meg, igény szerint tudjuk hátpárnázni is a táskát. Természetesen a City Bag is vízálló, mérete bővíthető, belső elosztása alakítható. Biztonsági csattokkal szereltük fel, hogy ne kelljen aggódnod a táska tartalma miatt, valamint egyedi igényeid szerint is tudjuk alakítani. Három féleképpen hordhatod: hátizsák, oldaltáska és válltáskaként. A pántok egyszerű áthelyezésével tudod a táskát alakítani.


Kattints a Rendelés gombra, és küld el nekünk az elképzelésed, az anyag és színek kiválasztásával.Jellemzői:Mérsékelten vízálló, bővíthető méret, laptop tartó zseb, hátpárnázás, kompakt, zsebek az apróbb holmiknak, a vállpánt áthelyezésével válltáskaként is hordható.CABIN SIZE BAG
A Citybag mérete tökéletesen igazodik a fapados légitársaságok ingyenes kézipoggyász méretéhez. Hogyha egy rövidebb utazásra keresed a tökéletes darabot, akkor a Citybag-ben nem fogsz csalódni!
További részletekért KATTINTS!


Anyag: PTP táska anyag + vékony kamion ponyva + vízhatlan cipzár (első zseb esetén)

Pánt: állítható méretű biztonsági öv vagy heveder vállpánt (felár nélkül bármelyikkel kérheted)

Csatok: YKK ™ termékek

Nem: UNISEX

Méretek:

S: 38x28x11,5 cm (15 L)

M:

L:

Árak:

S: 24.500 Ft

M:

L:

Az alább feltüntetett termék árak, az alapáras táskáinkra vonatkoznak. A webshopon lévő termék árak eltérhetnek ezektől, a bőr kivitelezés, hímzés, ptp anyagnyomás és más egyéb extra anyaghasználatból adódóan. Egyedi rendelés leadáskor, az extra kérések: bőr betét, hímzés, extra heveder és zsebek, anyagnyomás plusz költséget jelentenek, amit árajánlatunkban részletesen megadunk.

Meglévő termékek