Roll & Roll Backpack


Szerszámtartó Szerszámtartó Szerszámtartó 6 500 Ft Tovább Népszerű Új Vegán neszeszer Vegán neszeszer Vegán neszeszer 4 900 Ft 3 920 Ft Tovább SALE Új Vegán Lakattartó Lakattartó Lakattartó 3 500 Ft Tovább Kártyatartó Kártyatartó Kártyatartó 5 000 Ft Tovább Új

Az egyik legkedveltebb hátizsákunk, akár hosszab utazásokhoz is.


Minden táskánkat egyformán szeretjük, de ha lenne népszerűségi verseny a hátizsákjaink között, akkor a Roll & Roll Backpack tuti megkapná az aranyérmet.

Minden egyes darab bővíthető, vízálló, masszív ugyanakkor a párnázott vállpántoknak és hátrésznek köszönhetően nagyon kényelmes, a mellpánt pedig a stabilitásról is gondoskodik.

Az apróságok mehetnek a cipzáras zsebekbe, a laptop a neki kialakított biztonságos helyre, utána pedig minden más, és irány a világ!Szeretnél olyan kézipoggyász táskát, amit felvihetsz a repülőgép fedélzetére?


Mivel mi is az utazás szerelmesei vagyunk, így fontos szempont a tervezésnél, hogy bizonyos Tenshibag hátizsákjainkat, ‘Cabin Size‘ méretre készítsünk. Mivel tudjuk, hogy az utazás sokszor fejtörést okoz, leginkább a pakolás miatt, ezért szerettünk volna erre a problémára megoldást nyújtani.

 


Egyedi megvalósítást szeretnél?


Természetesen az egyedi elképzeléseidet ezen a Tenshibag hátizsákon is kiélheted. Válassz neked tetsző színt, variáld az anyagokat, kérj rá biztonsági cipzárt vagy épp extra zsebet, ahogy neked szimpatikus. Vedd fel velünk a kapcsolatot az egyedi igények miatt: info@tenshibag.hu