Roll & Roll Backpack


Ajándékkártya Ajándékkártya Ajándékkártya 5 000 Ft-40 000 Ft Tovább Népszerű Tenshibag x Cserbikartist Tenshibag x Cserbikartist Tenshibag x Cserbikartist 32 000 Ft-52 000 Ft Tovább Limitált Tenshi Hat Tenshi Hat Tenshi Hat 5 990 Ft Tovább Új Easy Roll Bag Easy Roll Bag Easy Roll Bag 31 500 Ft-34 000 Ft Tovább Népszerű

Az egyik legkedveltebb hátizsákunk, akár hosszabb utazásokhoz is.


Minden táskánkat egyformán szeretjük, de ha lenne népszerűségi verseny a hátizsákjaink között, akkor a Roll & Roll Backpack tuti megkapná az aranyérmet.

Minden egyes darab bővíthető, vízálló, masszív ugyanakkor a párnázott vállpántoknak és hátrésznek köszönhetően nagyon kényelmes, a mellpánt pedig a stabilitásról is gondoskodik.

Az apróságok mehetnek a cipzáras zsebekbe, a laptop a neki kialakított biztonságos helyre, utána pedig minden más, és irány a világ!Szeretnél olyan kézipoggyász táskát, amit felvihetsz a repülőgép fedélzetére?


Mivel mi is az utazás szerelmesei vagyunk, így fontos szempont a tervezésnél, hogy bizonyos Tenshibag hátizsákjainkat, ‘Cabin Size‘ méretre készítsünk. Mivel tudjuk, hogy az utazás sokszor fejtörést okoz, leginkább a pakolás miatt, ezért szerettünk volna erre a problémára megoldást nyújtani.

 


Egyedi megvalósítást szeretnél?


Természetesen az egyedi elképzeléseidet ezen a Tenshibag hátizsákon is kiélheted. Válassz neked tetsző színt, variáld az anyagokat, kérj rá biztonsági cipzárt vagy épp extra zsebet, ahogy neked szimpatikus. Vedd fel velünk a kapcsolatot az egyedi igények miatt: info@tenshibag.hu