×

Fight for life – BJ. Ábris

2018-03-02

Magánemberként sem tudunk elsiklani a segítség nyújtás felett, akkor miért ne tennénk meg ugyanezt a Tenshibag ismertségén keresztül? Love brandként, tisztában vagyunk vele, hogy nem tudunk hatalmas összegű támogatást összegyűjteni, de úgy érezzük, hogy a jó dolgokért tenni kell, és megadni az esélyt a lehetőségnek. Így vagyunk mi Ábris és Flóra történetével…

 

Ábris 2016. július 31-én született egy SMA nevű neurológiai betegséggel. Kialakulását a gerincvelőben található mozgató idegsejtek károsodása okozza, melynek következménye a fokozatosan súlyosbodó izomsorvadás, majd az esetek többségében az izomzat teljes bénulása. Flóra, Ábris édesanyja a kezdetektől fogva, hatalmas elszántsággal és odaadással küzd Ábris gyógyulásáért, hogy enyhítse a betegség tüneteit és lehetővé tegye kisfia számára az azóta engedélyeztetett Spinraza nevű injekció beadatását, hogy javulást tudjanak elérni. Erre a célra létrehozott egy alapítványt. Ahhoz, hogy a kezelést folytatni tudják folyamatos segítségre és támogatásra van szükség.

 

PIZSI márka által indított februári jótékonysági kezdeményezés, amihez mi is csatlakoztunk. Hogy pontosan miről is szólt? Minden eladott termék után 10% -ot a BJÁbris alapítványnak ajánlottak fel a februári hónapban.
Ekkor jött az ötlet, hogy vigyük tovább ezt a támogatást, és a március a Tenshibag-nél Ábris hónapja legyen.

A célunk még ennél is tovább menni, hiszen sok nagyon tehetséges magyar designer márka van jelen a piacon, így szeretnénk ha nem állna meg a jótékonykodás március végével, hanem találnánk olyan tervezőket, alkotókat, akik szintén hozzánk hasonlóan, tovább vinnék a kezdeményezést Ábris gyógyulásáért!

Márciusban minden eladott Tenshibag termék 20%-át a BJÁbris Alapítványnakajánlottuk fel.

 

Tudjuk, hogy az általunk felajánlott segítség csak egy kis morzsa szem, de reméljük, hogy ezzel is közelebb tudjuk vinni a kis hőst a mihamarabbi gyógyulás felé.
 
Hol tartunk most?
Haladunk szépen előre, és egyre nagyobb az összefogás. Van akiket mi keresünk meg, van akik pedig minket, hogy szeretnének csatlakozni a jótékonysági kezdeményezéshez. Szeretnénk ha következő lista, egészen decemberig elérne:)
 
Február – Pizsi store
Március – Tenshibag
Április – Petyka
Május – Magic Tattoo Shop
 

Amennyiben nem a Tenshibag-en keresztül, hanem egyéb módon szeretnéd őket támogatni, az alábbi oldalon megtalálsz minden szükséges információt a segítség nyújtáshoz: www.bjabris.hu

Hogyha márkáddal szeretnéd a kezdeményezést és a támogatást tovább vinni, akkor kérlek írj nekünk a tenshibag@gmail.com e-mail címre. Örülünk ha csatlakozol!