×

Neszeszer | Tenshibag

kiegészítő

Szereted hogyha az utazás alatt a tisztálkodási szerek is rendszerezve, biztonságban vannak a táskádban? Vagy a smink cuccaid egy designos bőr neszeszerben veled lehetnek minden nap?

 
  A Tenshibag utazó neszeszert úgy terveztük meg, hogy beleférjen minden szükséges alap tisztasági felszerelés. Az anyag választásnál ügyeltünk arra, hogy egy könnyen tisztán tartható és vízhatlan anyagot válasszuk, hogy ne engedjen át semmilyen folyadékot. Dobd be a Roll&Roll hátizsákodba, és indulj neki a Tenshibag felszereléseddel egy új kalandnak!

 
  Hogyha pedig a hétköznapokra keresel egy klasszikus, de annál designosabb smink tartót, akkor válassz egyet a bőr smink neszesszereink közül, hogy a táskádban egyből minden kéznél legyen.

 
  Anyag: vékony kamionponyva, bőr

Csatok: YKK ™ termékek

Nem: UNISEX

Méretek:

S: ponyva: 28x25 cm (4 L); bőr: 23.5 x 13.5 cm

M:

L:

Árak:

S: 3.900-4.900 Ft

M:

L:

Az alább feltüntetett termék árak, az alapáras táskáinkra vonatkoznak. A webshopon lévő termék árak eltérhetnek ezektől, a bőr kivitelezés, hímzés, ptp anyagnyomás és más egyéb extra anyaghasználatból adódóan. Egyedi rendelés leadáskor, az extra kérések: bőr betét, hímzés, extra heveder és zsebek, anyagnyomás plusz költséget jelentenek, amit árajánlatunkban részletesen megadunk.

Meglévő termékek