×

Szállítás

 

BIZTOSÍTÁS ÉS SZÁLLÍTÁS
A TENSHIBAG minden vásárlásra biztosítással rendelkezik a szállítás idejére, amíg le nem szállítják az Ön által meghatározott szállítási címre. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy igyekszünk minden megrendelés 48 órán belül feladni. Ez a webshopon lévő kész termékekre vonatkozik, és nem az egyedi megrendelésekre. Becsült szállítási idők csak útmutatóként szolgálnak, és a feladás napjától kezdődnek.

 

TERMÉK SZÁLLÍTÁS ÉS ÁTVÉTEL
Megrendelt termékeinket a Fürgefutár csomagszállítási oldalon keresztül regisztráljuk, és az itt megjelölt futárcégekkel (DPD, GLS) adjuk fel. Legkésőbb a megrendelést követő munkanapon, csomagját feladjuk. Igyekszünk megrendelését az alább megadott időn belül teljesíti, de nem vállalhatunk felelősséget azért, ha a szállítási idő a megjelöltnél hosszabb lesz. A csomagfeladásról és a feladott csomag adatairól a feladást követően e-mailben értesítjük. Csomagfeladást nem indul szombaton és vasárnap, kizárólag hétköznapokon van rá lehetőség. Postafiók címre nem tudunk csomagot feladni. Bár minden tőlünk elvárhatót megteszünk, hogy megrendelését a megadott időn belül teljesítsük, nem vállalhatunk felelősséget azokért az esetleges késedelmekért, melyeket rajtunk kívül álló tényezők okoznak. Bármely váratlan késedelem esetén igyekszünk értesíteni vásárlóinkat.
Abban az esetben, ha csomagja követésével bármilyen probléma merülne fel, vegye fel velünk a kapcsolatot emailben a rendelési szám megadásával.
Személyes átvétel: 1 nap (Boltunkban, nyitvatartási időben)
Normál szállítás: 2-3 munkanap (Magyarországon belül)

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK
Magyarországon belül csomagjainkat bruttó 1700 Ft egységáron szállítjuk, utánvét esetén bruttó 2200 Ft. Magyarországon kívül a szállítási díjakról érdeklődjön a tenshibag@gmail.com e-mail elérhetőségen, hogy a megadott célországhoz a legkedvezőbb szállítási árat tudjuk biztosítani. A tenshibag.hu nem vállal szállítást Európán kívül.

 
 
BUDAPESTEN BELÜLI CSOMAGSZÁLLÍTÁS A ViddL FUTÁRSZOLGÁLATTAL
 


 
A ViddL Önt is elkényezteti. Igényei szerint választható, akár esti vagy hétvégi házhozszállítás Budapesten!
 
Válasszon 3 szállítási lehetőségük közül, igényei szerint:
 
Miért érdemes a ViddL-t választani?
 
MUNKAIDŐN KÍVÜLI KÉZBESÍTÉS:
A ViddL munkaideje után is kiszállítja Önnek csomagját.
Díja: bruttó 1090 Ft
 
GAZDASÁGOS KISZÁLLÍTÁS – Kedvező ár Budapesten belüli házhozszállításra
A ViddL olcsóbb szolgáltatást kínál Önnek, mint a tradicionális logisztikai cégek.
Díja: bruttó 990 Ft
 
HÉTVÉGI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:
A ViddL szolgáltatás segítségével csomagját már hétvégén is átveheti.
Díja: bruttó 1190 Ft
 
Időzített kézbesítés
Ha nem esti kézbesítésről van szó, a ViddL akkor is tájékoztatja Önt a kézbesítés időpontjáról a szállítás előtti napon. A ViddL-lel nem kell többé csomagjai érkezéséhez igazítania életét!
 
Folyamatos tájékoztatás és nyitott kommunikáció
A ViddL-en láthatja a csomagját szállító futár adatait, és folyamatosan tájékoztatjuk csomagja státuszáról.
 
A ViddL új utat nyit a budapesti csomagszállításban!
Bővebb információ: