×

Szállítás

 

BIZTOSÍTÁS ÉS SZÁLLÍTÁS
A TENSHIBAG minden vásárlásra biztosítással rendelkezik a szállítás idejére, amíg le nem szállítják az Ön által meghatározott szállítási címre. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy igyekszünk minden megrendelés 48 órán belül, feladni. Ez a webshopon lévő kész termékekre vonatkozik, és nem az egyedi megrendelésekre. Becsült szállítási idők csak útmutatóként szolgálnak, és a feladás napjától kezdődnek.

 

TERMÉK SZÁLLÍTÁS ÉS ÁTVÉTEL
Megrendelt termékeinket a DPD Futárszolgálat szállítja. Legkésőbb a megrendelést követő munkanapon, csomagját feladjuk. Igyekszünk megrendelését az alább megadott időn belül teljesíti, de nem vállalhatunk felelősséget azért, ha a szállítási idő a megjelöltnél hosszabb lesz. A csomagfeladásról és a feladott csomag adatairól a feladást követően e-mailben értesítjük. Csomagfeladást nem indul szombaton és vasárnap, kizárólag hétköznapokon van rá lehetőség. Postafiók címre nem tudunk csomagot feladni. Bár minden tőlünk elvárhatót megteszünk, hogy megrendelését a megadott időn belül teljesítsük, nem vállalhatunk felelősséget azokért az esetleges késedelmekért, melyeket rajtunk kívül álló tényezők okoznak. Bármely váratlan késedelem esetén igyekszünk értesíteni vásárlónkat.
Abban az esetben ha csomagja követésével bármilyen probléma merülne fel, vegye fel velünk a kapcsolatot emailben a rendelési szám megadásával.
Személyes átvétel: 1 nap (Boltunkban, nyitvatartási időben)
Normál szállítás: 2-3 munkanap (Magyarországon belül)

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK
Magyarországon belül csomagjainkat bruttó 1700 Ft egységáron szállítjuk, utánvét esetén bruttó 2200 Ft. Magyarországon kívül a szállítási díjakról érdeklődjön a tenshibag@gmail.com e-mail elérhetőségen, hogy a megadott célországhoz a legkedvezőbb szállítási árat tudjuk biztosítani. A tenshibag.hu nem vállal szállítást Európán kívül.