×

Tanto bag | Tenshibag

hátizsák

Egy táska, ami a roll ráhajtó miatt bővíthető, így már nem csak a szükséges holmikat képes elnyelni, hanem szükség esetén a laptopod sem kell otthon hagynod. A roll részt ráhajthatod a táska testre, vagy összetekerheted, ahogy neked tetszik. Cipzárt és plusz hevedereket tettünk rá, hogy minden biztonságban legyen a táska belsejében. A belső karabiner segítségével rögzítheted kulcsaid. És van tovább is! A roll fedlap alatt két plusz zsebet alakítottunk ki, ahova a pénztárca és egyéb apróságok elrejthetők. Kényelmes és praktikus, utcai és kerékpáros használatra is tökéletes táska.

Jellemzői: Vízálló, párnázott biztonsági öv pánt, könnyű, kompakt, letisztult design, bővíthető méret, 15″ laptop mérethez igazítva, egy nagy belső tér
Anyag: softshell, PTP táska anyag, Kamionponyva

Pánt: állítható méretű biztonsági öv vállpánt

Csatok: YKK ™ termékek

Kérd Cobra csattal, az ár után érdeklődj a Rendelés felületen, üzenetben!

Nem: UNISEX

Méretek:

S: 48x20x6 cm (15 L)

M:

L:

Árak:

S: 28.900 Ft

M:

L:

Az alább feltüntetett termék árak, az alapáras táskáinkra vonatkoznak. A webshopon lévő termék árak eltérhetnek ezektől, a bőr kivitelezés, hímzés, ptp anyagnyomás és más egyéb extra anyaghasználatból adódóan. Egyedi rendelés leadáskor, az extra kérések: bőr betét, hímzés, extra heveder és zsebek, anyagnyomás plusz költséget jelentenek, amit árajánlatunkban részletesen megadunk.

Meglévő termékek