×

Ambassadors – Zsófi&Dani

2019-07-04

Zsófi és Dani az első utazásuk előtt keresett meg bennünket. Szerettek volna egy igazán praktikus és időtálló táskát, amivel sok felé kalandozhatnak a nagyvilágban. Mivel az utazás szerelmesei, így a Tenshibag táskák igazán szerencsésnek mondhatják magukat, mert a szuper utazó párossal már nem csak egy csodaszép helyet fedezhettek fel:   

Azori szigetek

Marokkó

Prága

Bécs

Liszabon

 

és reméljük még sok szép élményük lesz együtt!

Választott táska típusok: Roll&Roll Backpack, Mini Backpack, Citybag, Tibobag
 

 

Ismerjétek meg őket!

 

Fekete Zsófia

 

Jellemezd a stílusod 3 szóban:

vakmerő, spontán, vidám

Mi az a három dolog, amit mindig magadnál hordasz:

A mobilom nélkül egy lépést sem teszek, mert szeretek minden pillanatot megörökíteni, a másik a lakáskulcsom a harmadik pedig a kedvenc táskám, amibe minden belefér.

Melyik a legjobb pillanata a napodnak:

Amikor egy hosszú nap után hazaérek a munkából és a párommal közösen vacsorát főzünk. Szeretek olyan dolgokat csinálni vele, amik egyedül unalmasak és fárasztóak lennének, de együtt sokkal szórakoztatóbb és segít kiszakadni a mindennapi mókuskerékből.

Melyik a legkedvesebb utazós élményed:

A legkedvesebb emlékeim többségben az El Caminóhoz kötődnek, mind lelkileg és fizikailag is megterhelő volt, de pont emiatt nagy kihívás és kaland is ahol sikerült még jobban megismernem önmagam. Több alkalommal összeültünk a zarándokokkal és a tűz mellett közösen énekeltünk, gitároztunk, és beszélgettünk, mindenki elmesélte a saját kis történetét, hogy miért is vágott bele a nagy útba.

Hova utazol legközelebb?

A következő úti célom és útitársam is új lesz számomra, Barcelonába utazok Édesanyámmal, akivel ez lesz az első csajos utazásunk. Spanyolország mindig is az egyik kedvenc országom volt, Barcelona pedig már régóta kiszemelt célpont. Szeretem a nagyvárosokat, energiával tölt fel a nyüzsgés, a látnivalók és a más kultúrából származó emberek.

Mit szeretsz jobban:

Kávé vagy tea?  – Tea

Magassarkú vagy lapos talpú? – lapos talú

Gurulós bőrönd vagy hátizsákos utazás? – Úticéltól is függ de inkább hátizsák

Válassz, mikor melyik Tenshibag táskád vinnéd magaddal:

 • hétköznap: Tibo bag, mini backpack
 • buli: Mini Backpack
 • utazás: Roll & Roll backpack

Melyik stílus áll hozzád a legközelebb:

A Tibo bag, mert praktikus, kényelmes és mindemellett divatos. Volt szerencsém kipróbálni az egyik utazás alkalmával és nagyon beleszerettem, mert minden cuccom kényelmesen belefért és a nőknél ez hatalmas szó.

Mit jelent számodra márka képviselőnek lenni:

Szeretem, amikor a saját stílusomhoz közel álló márkákkal tudok együttműködni, mert akkor tudom a legjobb formámat hozni. A Tenshibag táskái képviselik a stílusomat akár a hétköznapokban, akár utazások alkalmával is így őszintén tudom ajánlani a táskákat másoknak is, ami szerintem a legjobb reklám egy márka képviseletekor.

   

Puskás Dani 

 

Jellemezd a stílusod 3 szóban:

Dani: pozitív, kreatív, kalandvágy

Mit szeretsz a legjobban a fotózásban:

A fotózás hamar a rabjává tett, kreativitásomat talán ezzel az eszközzel tudom legjobban kifejezni. Az évek során rengeteg képet készítettem, szinte mindig velem van a gép. Számomra minden pici siker egy óriási élmény, egy jól sikerült kép mindig új energiát ad további képek készítésére.

Mindig is nagyon szerettem az elkapott, nem megrendezett pillanatokat fotózni.
 Általában csak megyek, sétálgatok, látok és fényképezem, ami történik. Mindig arra törekszem, hogy, valami egyedit alkossak

Mi az, amit kiemelnél az eddigi munkáid közül:

Debrecenben volt lehetőségem számos egyéni és csoportos fotókiállításon is megmutatnom a munkáimat. Mindegyik ilyen ’ megmérettetés ’ mindig óriási élmény számomra, hiszen a közönség nem csak digitális, de nyomtatott formában is találkozhat a munkáimmal. Ha időm engedi, szeretem fotópályázatokon is megmérettetni magamat. Országos fotópályázatokon értem már el harmadik, második és első helyet is.

Jelenleg Budapesten élsz. Mit szeretsz ebben a városban:

Amit nagyon szeretek benne, hogy sosem pihen, mindig pörgés van. Rengeteg a kiállítás, rengeteg szuper étterem, söröző van a városban. Egy-egy rövid belvárosi séta során rengeteg inspiráló dologgal találkozhat az ember

Sokat utazol. Hol jártál eddig és mi a következő állomás:

2016-ban volt szerencsém végigcsinálni az El Camino-t ami egy 800 km-es gyalogzarándokút Spanyolországon keresztül. Azóta megállíthatatlanok vagyunk a barátnőmmel. J Az elmúlt két évben jártunk már Párizsban, Máltán, az Egyesült Arab Emírségekben, Marokkóban, Prágában, Barcelonában, Nápolyban és környékén, Lisszabonban és az Azori szigeteken.

A következő állomásunk újra Marokkó lesz, mert az első utazásunk során nem sikerült betelni azzal az állandó pörgéssel és kulturális sokszínűséggel.

Mi a legkedvesebb utazós élményed?

Szerencsésnek tartom magam, mert számos ilyen emléket gyűjtöttem az utóbbi években. De a legmeghatározóbbak az El Camino-s reggelek voltak, amikor sokszor hajnalban keltünk, hogy 30-40 kilométereket gyalogoljunk. Manapság is sokat gondolok azokra az időkre, mindig energiával töltenek fel a hétköznapi kihívásokhoz.

Inkább:

 • tea vagy kávé? – Egyértelműen a kávé, anélkül nem is indul be a napom. 
 • bringa vagy autó? – Bringa
 • övtáska vagy hátizsák? – Inkább hátizsákot szeretek hordani.

Mi az a három dolog, amit mindig magadnál hordasz:

 • Telefon
 • Pénztárca
 • Ha tehetem, mindig van nálam egy fényképezőgép (az utóbbi időben van, hogy az egy régi analóg gép)

Melyik a legjobb pillanata a napodnak:

Igyekszek mindig úgy felkelni, hogy aznap valami olyan dolgot vigyek véghez, amivel egy kicsit előrébb jutok. Van, hogy ez sikerül van, hogy nem, de akkor hál’ istennek ott a következő reggel J

Válassz, mikor melyik Tenshibag táskád vinnéd magaddal:

 • hétköznap: Tibobag
 • fesztivál/buli: szintén a Tibobag mert annyira praktikus
 • utazás: Roll&Roll Backpack

Mit jelent számodra márka képviselőnek lenni:

Mindig is nagyra becsültem azokat a márkákat, akik nem a tömegtermelésre, hanem sokkal inkább az egyediségre hajtanak. Ha tehetem, igyekszem mindig azt az éttermet, street foodot, ruha márkát választani / támogatni, akik kis üzemben folytatják a termelést. A fotózásban is mindig arra törekszem, hogy valami egyedit és utánozhatatlant alkossak. Úgy gondolom így van ezzel a Tenshibag is. Nagy öröm számomra egy ilyen márkát megismertetni az emberekkel.

     

 
Kövessetek bennünket az Instagram felületeinken, hogy ne maradjatok le a a legjobb pillanatokról!

Tenshibag