×

Tenshibag x Maróti Márk

2018-09-20

Fiatal, lelkes, és nagyon ráérzett, hogy pontosan mi is a Tenshibag filozófiája.
Így szabad kezet adtunk az alkotásban és a kreativitás kibontakozásában.
 
Szeretnénk bemutatni nektek Maróti Márkot a Tenshibag legújabb márka képviselőjét.
 
HELLO MÁRK, WELCOME ON BOARD! 🙂
 
Miért szeretsz fotózni? Hogy kerültél ebbe a közegbe?

A fotózás már gyerekkorom óta érdekel, remek eszköz az alkotásra, önmagam kifejezésére, mely által meg tudom mutatni, hogyan is látom én a világot. Jelenleg végzős grafikus tanuló vagyok, Kecskeméten a Katedra Szakközép iskolában. A művészeti képzésnek is köszönhető az, hogy szeretem azt, amit csinálok. Szeretem az alkotói szabadságot. A fotózást, a videó- és kisfilm készítést hobbiból kezdtem el, amit munkaként is szeretnék folytatni.
Rengeteg új embert, új lehetőséget ismerhetek meg vele. Mindig motiválnak a pozitív visszajelzések, persze ez minden szakmában így van.

Mik a hosszútávú céljaid?

Célom, a lehető legmagasabb minőségű valódi tartalmak gyártása. Úgy gondolom, mindig van hova fejlődni, és muszáj új célokat kitűzni magunknak, mert csak úgy lehetünk igazán sikeresek a szakmánkban.Szeretnék utazni, minél több helyre eljutni, ezáltal is egyre jobb fotókat és videókat készíteni, később saját vállalkozásba fogni.

Miért szeretsz márka képviselő lenni?
Márka képviselőként minden munka egy újabb kihívás, ami után visszajelzéseket kap az ember, ebből nagyon sokat lehet tanulni és tapasztalni. Emellett, fiatalként, lehetőség van kipróbálni új termékeket.

Miért esett a Tenshibag-re a választásod?
Fontosnak tartom, hogy olyan céggel dolgozzak együtt, aki magas színvonalú terméket, szolgáltatást nyújt. Tetszik, hogy a Tenshibag saját készítésű, kiváló minőségű, egyedi termékeket gyárt. Szeretem a letisztult dolgokat. Szívesen fotózok hozzám közelálló termékeket, amiket én másoknak is tudok ajánlani, ezek a táskák is ilyenek.
Nagyon fontos az életembe a stílus, öltözködés és az egyedi dolgok. Hiszek abban, hogy csak akkor tudok egy munkát jól teljesíteni, ha a cég értékrendje a sajátoméhoz közel áll.
 
 
Kövessétek az Instagram oldalunkat, hamarosan izgalmas tartalmakat láthattok! 🙂
 
@tenshibagofficial
@mark.maroti