×

Tenshibag történet

2019-08-01

Őszinték leszünk, a blog írásra sokszor nem marad időnk, pedig írni szeretünk és annyi minden van, amit szeretnénk veletek megosztani. Sokszor írtok és teszitek nekünk fel személyesen is a kérdést, hogy miért Tenshibag lett a márkanév, honnan indultunk, mik a terveink……, így hoztunk nektek egy kis olvasmányt.

Amikor megálmodtuk a márkát, egy ötletet elvetettünk Borisszal, mégpedig azt, hogy nem szeretnénk egy olyan márkát, ami mögött nem tudni kik az alkotók, így más irányt vett a tervezés. Ezért indultunk el egy úgynevezett “love brand” vonalon. Egyrészről, mert kis büdzséből indult a márka, másrészről pedig ragaszkodtunk ahhoz, hogy egy olyan pluszt adjunk a táskakészítéshez, amiért a megrendelő még jobban magáénak érzi a terméket. Ehhez tartjuk még most is magunkat, és fogjuk is, mert a visszajelzések alapján, ezt szeretitek bennünk a legjobban, hogy mindenki kicsit alkotóvá és tervezővé válhat, ha a Tenshibag márka mellett dönt. (na meg nekünk is ez a kedvenc részünk benne <3 )

Már 8 éve, hogy Borisz megálmodta a nevet, és útnak indítottuk a szerelemprojektet. Kezdetben nem volt benne nagy tudatosság, csak egy hobbi volt a főállás mellett. Aztán ez viszonylag hamar formálódott, mert Ti meggyőztetek bennünket arról, hogy jó az amit csinálunk. És a kezdeti pár rendelésből, egyre több lett. Úgyhogy elérkezett az idő, hogy komolyan vegyük a munkánkat és más irányt vettek a terveink.

Anno bolt hiányában, vagy vásárokon, vagy kávézókban vettük fel a rendelést, ami elég kényelmetlen volt, így első nagy lépésként a Shop létrehozása volt a fő cél, aztán párhuzamosan a webshop, a social felületek profi kialakítása és minden ami elengedtethetetlen egy vállalkozás működtetéséhez.

Ami a legfontosabb volt, hogy mi is folyamatosan tanuljunk.

Időről időre új és új feladatok vannak előttünk, de a lelelkesedünk töretlen. Nagyon jó látni, hogy honnan indultunk és hol tartunk most. Jókat mosolygunk az első fotózás képein és jó látni a különbséget, hogy a Tenshibag mennyit változott azóta / meg legfőképp mi :))) /

Szeretünk végigtekerni a városon, és látni, hogy nem csak a mi hátunkon van Tenshibag táska.:)

Köszönjük nektek, hogy idáig eljutottunk!

Összeszedtük párkérdést, amit a legtöbbször tesztek fel:

Mit jelent a Tenshibag?

A TENSHI (天使) egy japán eredetű szó, a jelentése Angyal. Ezért a szárny és a T betű a logónk alapja. Nagy misztikum nincs a névválasztás mögött, egyszerűen csak annyi, hogy Borisz a japán kultúra szerelmese, és az írásjel és a hangzás miatt a Tenshi szó az egyik kedvence lett. Bár gondolkodtunk rajta az elején, hogy lecseréljük, de végül meghagytuk Borisz első ötletét, így lett Tenshibag a márkanevünk.

Mivel foglalkoztatok előtte?

Borisz családi vállalkozáson belül dolgozott, és a női ruha modellezőnek tanult. Ebből a szakmából képezte át magát a táskák irányba, majd később a bőr anyag varrásra. Én, Léna pedig marketing szakmában tevékenykedtem hosszú ideig. Így kettőnkből lett egy egész a vállalkozás, Borisz az alkotói folyamat része, én pedig a háttérben intézem a munkafolyamatokat.

Ketten csináljátok az egész vállalkozást?

Alapvetően igen, de mostanra kinőttük magunkat annyira, hogy bevontunk külsős szakembereket is. Van egy profi brand menedzserünk, egy szuper, lehetetlent nem ismerő fejlesztőnk, elképesztően imádni való és inspiráló barátok, akik mindenben segítenek és támogatnak bennünket, vagy ha kell modellkednek.:)

Nagyon hálásak vagyunk olyan profi fotósokkal és márka képviselőkkel dolgozhatunk együtt,mint:

Maróti Márk

Puskás Dániel

Fekete Zsófi

Kováts Jázon

Dalma

Debreczeni Ágota

Széll Zoltán

Mogyorosy Márton

Yannick Marty

Szőlősi Zsombor

+1 extra kérdés, fotós táska várható?

Figyeljétek a Tenshibag történéseit, kövessetek bennünket az Instagramon és a Facebookon, mert bármi megtörténhet! 😉