Alpine collection [Roll&Roll Backpack]

62 900 Ft

44 900 Ft

Még szép, hogy a Roll&Roll Backpack-et nem hagyhattuk ki a limitált Alpine kollekciónkból! A táska a Multicam Alpine Cordura® anyagtól és a Cobra® csattól változik át egy igazi hegyvidéki vadóccá!

Leírás

A letisztult design, a különleges anyag, az extra fém és Cobra® csat teszi még egyedibbé a megjelenést.  Hogyha már a Roll&Roll Backpackből készült Limited Edition változat, akkor a Limited Editionnak miért ne legyen? Így jött az Alpine kapszula kollekció ötlete, aminek a legnagyobb méretű táskája a Roll&Roll Backpack.


A táska vízálló, párnázott váll- és hátrésszel készül, bővíthető méretű, a belsejében pedig a sok cucc mellett egy laptop is biztonságban elfér. Továbbá jár még hozzá egy cipzáras belső zseb és egy mellpánt, így a holmik és maga a hátizsák is stabilan állnak viselés közben.

Na de mi is az a Cobra csat?

Aki már engedett a hegymászás kihívásának, vagy volt szerencséje ejtőernyőzni, tudja, hogy ha létezik elit márkája a biztonságos csatoknak, az osztrák AustriAlpin védjegyévé vált Cobra-csat az! Az eredetileg az alpinistáknak szánt terméket a megbízhatósága és tartóssága olyan népszerűvé tette, hogy mára az iparban és a hadseregben is előszeretettel alkalmazzák, esetében tényleg áll, hogy a használója akár az életét is rábízhatja.A KEDVEZMÉNYES ÁR ELŐRENDELÉS ESETÉN NEM ÉRVÉNYES!   

Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: Cordura®, AustriAlpin Cobra® buckle, limitált kiadás, vízálló, bővíthető méret, külső biztonsági csatok és hevederek, laptop tartó zseb, cipzáras zsebek, párnázott hátrész és vállpánt, mellpánt

Méret: 45 x 28 x 17 cm

Anyag: Cordura®

Csatok: ykk, AustriAlpin Cobra®, G-hook

Nem: Unisex

Vásárlói vélemények
0
0 értékelés alapján
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0

Értékelés
Adja meg hány csillagra értékelné a terméket