Hiper Bag [Multicam_black]

17 900 Ft

12 530 Ft

A terepmintás Hiper Bag fekete alapú verziója egy igazi vagány övtáska, amire ránézve mindig tudni fogod: jól választottam!

Leírás

…és akkor egyszer csak a fejünkhöz kaptunk: nincs övtáskánk! Szóval előszedtük a tartós, vízálló anyagainkat, kitrükköztök a lehető legnagyobb helyet és a stabil tartást, és voilá, íme itt a Hyper Bag! Nektek vásárlóknak pedig külön köszönet, mert nem csak a döntés meghozatalában segítettetek, de a nevet is ti adtátok neki! 

A Hiper Bag mérete ne tévesszen meg, mert annak ellenére, hogy a városi életre terveztük, annál több mindent elnyel. Akár egy fél literes palack is könnyedén elfér benne. Két fő résszel rendelkezik: az elülső zipzáras rész a te igényeidnek megfelelően bővül, két belső zsebében pedig a legapróbb holmik is biztonságban vannak. A kulcsoknak pedig egy belső karabíner ad fix helyet. Gondoltunk az extra biztonságra is, így a hátlapon egy zipzáras zsebet alakítottunk ki, hogy a pénztárca vagy telefon is kapjon egy biztos, titkos rejtekhelyet.



A KEDVEZMÉNYES ÁR ELŐRENDELÉS ESETÉN NEM ÉRVÉNYES!   

Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: fekete terepmintás CORDURA® anyag, kompakt, alakítható, többféleképp hordható, belső és külső zseb, belső karabiner a kulcsoknak

Méret: 35 x 17 cm

Anyag: CORDURA®

Pánt: Állítható méretű heveder

Csatok: YKK

Nem: Unisex

Vásárlói vélemények
0
0 értékelés alapján
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0

Értékelés
Adja meg hány csillagra értékelné a terméket