Vegan Backpack Indigo Blue-Gray

36 000 Ft

25 200 Ft

Kértétek, így megszületett a vegán mini hátizsákjaink nagytestvére! Az alapja a Citybag modellünk, annak minden tulajdonságával, és mivel ínyenceknek készült: bőr helyett kék és szürke ananász-szövet betétekkel.

Leírás

Veletek együtt mi is hiszünk a fenntarthatóságban, az e szellemben gyártott termékekben, ezért amint tudomást szereztünk a Piñatex anyagról tudtok, hogy táskát készítünk belőle! Amint kiismertük a tulajdonságait, így is lett, és a két táskamodellünk mellett már a neszesszerünkből is elérhető ez a változat

Az alap formát két kedvelt városi táskánk, a Citybag és a Mini Backpack adták, amelyeket újraalkottunk ebből a nagyon különleges és strapabíró anyagból. Természetesen minden hasznos tulajdonságukban lekövettük e két modellünket, így a vegán hátizsákjaink is vízállóak, biztosan őrizik minden holmidat, legyen az lakáskulcs vagy akár egy laptop.

Mi is pontosan az a Piñatex?

A Piñatex egy a ’90-es években kifejlesztett, célzottan a bőr helyettesítésre szolgáló, a fenntartható fejlődés eszméjéhez illeszkedő anyag. Az ananászlevél rostjából, azaz lényegében mezőgazdasági hulladékból készül, így az alapanyag előállításánál csak az ananásztermesztéshez egyébként is használt földterület-terhelés és vízfogyasztás lép fel. Az így létrejött anyag rugalmas és tartós, a bőr helyettesítésre kitűnően használható.


A KEDVEZMÉNYES ÁR ELŐRENDELÉS ESETÉN NEM ÉRVÉNYES!   

Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: vegán termék, mérsékelten vízálló, letisztult design, Piñatex anyag, extra neszeszer, vízhatlan cipzáras első zseb

Méret: 38 x 28 x 11,5 cm

Anyag: Piñatex anyag, ptp vízlepergeő táska anyag, vékony kamionponyva

Pánt: állítható méretű heveder pántrendszer

Csatok: YKK termékek

Nem: Unisex