Vegan Backpack Gold-Black

30 900 Ft

21 630 Ft

A bőr helyett egy különleges növényi alapú anyagból, a Piñatex-ből készítjük vegán táskáinkat , amelyek így nem csak 'tenshisen' elegánsak és egyediek, de a lehető legkisebb karbonlábnyomot hagyják maguk után.

Leírás

Ananászból táska? Pontosan! Rátaláltunk egy igazán különleges anyagra, a Piñatex-re, amelyet az ananászlevél rostjából készítenek, és nem csak tartós és mutatós, de abszolút illeszkedik a fenntarthatóság szelleméhez, úgyhogy nem tudtunk ellenállni neki, és megalkottuk a Vegan Tenshibag-et!

Az alap formát két kedvelt városi táskánk, a Citybag és a Mini Backpack adták, amelyeket újraalkottunk ebből a nagyon különleges és strapabíró anyagból. Természetesen minden hasznos tulajdonságukban lekövettük e két modellünket, így a vegán hátizsákjaink is vízállóak, biztosan őrizik minden holmidat, legyen az lakáskulcs vagy akár egy laptop.

Mi is pontosan az a Piñatex?

A Piñatex egy a ’90-es években kifejlesztett, célzottan a bőr helyettesítésre szolgáló, a fenntartható fejlődés eszméjéhez illeszkedő anyag. Az ananászlevél rostjából, azaz lényegében mezőgazdasági hulladékból készül, így az alapanyag előállításánál csak az ananásztermesztéshez egyébként is használt földterület-terhelés és vízfogyasztás lép fel. Az így létrejött anyag rugalmas és tartós, a bőr helyettesítésre kitűnően használható.

Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: vegán termék, mérsékelten vízálló, letisztult design, Piñatex anyag, extra neszeszer, vízhatlan cipzáras első zseb

Méret: 43 x 32 cm

Anyag: Piñatex anyag, ptp vízlepergeő táska anyag, vékony kamionponyva

Pánt: állítható méretű heveder pántrendszer

Csatok: YKK termékek

Nem: Unisex