Minibag [Olive Extra]

28 900 Ft

Ez egyik legkompaktabb Tenshibag darab, amely ha akarod övtáska, ha akarod oldaltáska, de akárhogyan is viseled, garantáltan biztos helye lesz minden fontos holmidnak!

Leírás

A Minibag az a táska, amit induláskor csak gyorsan magadra kapsz mint válltáska, vagy ha a vállpánt pánt méretet megfelelően beállítod akár övtáska is lehet. Belehajigálod minden fontos cuccod és nekivágsz a napi rutinnak vagy a jól megérdemelt lazításnak. A diszkrét méret és a kényelmes, párnázott kialakítása miatt nem szinte észre sem veszed, viszont a kulcstól kezdve a telefonig miden biztonságban lapul majd benne.

Tényleg ráfeküdtünk a biztonságra, így nem csak vízállónak és nagyon tartósnak alkottuk meg a Minibag-et, de különösen ügyeltünk rá, hogy a cipzáras zseb nagyon jól ás vízhatlanul záródjon a táska elején, sőt a kulcsidnak egy külön belső karabinert is adtunk hozzá. Így akár kutyát sétáltatva nyomod meg a gyalogos tempót, vagy bringára pattanva szeled az utcákat, nem csak a táska, de minden cuccod stabilan a helyén marad majd.

Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: vízálló, többféleképp hordható, belső karabiner

Méret: 48 x 18 x 5 cm

Anyag: ptp vízlepergető táska anyag, kamion ponyva, vízhatlan cipzár

Pánt: állítható méretű biztonsági öv pántrendszer

Csatok: YKK termékek

Nem: Unisex