Roll&Roll Backpack S [Wolf Gray]

39 500 Ft

27 650 Ft

Acélos kékesszürke és a fekete együtt. Ilyen egy karakteres, már-már szinte szigorú, ám igen jóképű és kényelmes Roll&Roll hátizsák a maga letisztult pompájában.

Táskatervező
Leírás

Emlékszem még a brand nevét sem találtuk ki, csak ültünk a teraszon és dobáltuk be az ötleteket, milyen is lenne számunkra az álom-hátizsák. Tényleg vízálló, vagány, ne másszon a nyakunkba downhill közben se, ne csak egy szezont bírjon ki, férjen el benne minden egy kisebb kiruccanáshoz, … Szóval fogtuk az egész kupacot és összegyúrtuk belőle a Roll&Roll Backpack-et, és megszületett az első táskánk, és persze a Tenshibag is! 

Minden egyes darab bővíthető, vízálló, masszív ugyanakkor a párnázott vállpántoknak és hátrésznek köszönhetően nagyon kényelmes, a mellpánt pedig a stabilitásról is gondoskodik. Ha csak pár cuccnak kell hely, akkor kapd elő a Citybag-et vagy a Mini Backpack-et, de ha szereted ha minden fontos cucc nálad van, esetleg utazásra készülsz, akkor a Roll & Roll táskánk az igazi választás! Az apróságok mehetnek a cipzáras zsebekbe, a laptop a neki kialakított biztonságos helyre, utána pedig minden más, és irány a világ!

Sőt tudod mit? Rakd össze saját színeidben a Roll&Roll Backpack-et! Huppanj át a táskatervező oldalunkra, döntsd el, hogy az S-es (22 L) vagy az M-es (34 L) méret a szimpatikus, és válogasd össze a kedvenc színeidet az egyes részekhez! Nem csak egyedi lesz a végeredmény, de a kreatív éned is elégedetten fog mosolyogni!    


A KEDVEZMÉNYES ÁR ELŐRENDELÉS ESETÉN NEM ÉRVÉNYES!   

Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: fekete és acélszürke szín, vízálló, bővíthető méret, külső biztonsági csatok és hevederek,laptop tartó zseb 15" gépnek ajánljuk, cipzáras zsebek, párnázott hátrész és vállpánt, mellpánt

Méret: 45 x 28 x 17 cm (22L)

Anyag: ptp vízlepergető táska anyag, kamion ponyva, vízhatlan cipzár

Pánt: állítható méretű párnázott vállpánt, biztonsági mellpánt

Csatok: YKK

Nem: Unisex