Shopper Bag [Silver]

27 000 Ft

20 925 Ft

Tökéletes méretű válltáska, mutatós ezüst oldallapokkal, cipzáras belső zsebbel, sőt, még egy neszesszernek is találtunk benne helyet!

Leírás

Amikor meghallottam a kedvenc napszemüvegem szomorú reccsenését, miközben próbáltam a délutáni bevásárlást tömködni a kis válltáskámba jöttem rá, hogy kell egy shopper bag! Sok-sok hellyel, legyen befelé és kifelé is vízálló, tartós és miért is ne tartozna hozzá egy neszesszert is? Azóta is boldogan használom a sajátomat.

A legkevesebb, hogy a lehető legkényelmesebbre és persze vízhatlanra készítettük (ahogy Tenshibag kínálat többi darabját is), így esőben sem kell aggódod a benne lévő holmik miatt, de úgy éreztük, emellé még azért elfér néhány extra. Így tettünk bele egy szép nagy cipzáras zsebet a fontosabb tárgyaknak sőt, egy rögzíthető neszesszer is jár hozzá, hogy az összes fontos sminkcuccod is nálad lehessen.

Ha a hétköznapi rohangáláshoz, vásárlásokhoz keresel egy praktikus, tartós, ugyanakkor letisztultan elegáns darabot, akkor ez a táska rád vár. Választhatod az általunk megálmodott színben, de ha egyedi igényeid vannak, bátran tudasd velünk!


Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: vízhatlan, elegáns megjelenés, extra zsebek, rögzíthető neszeszer

Méret: 45 x 25 x 28 cm

Anyag: bőr, PTP

Pánt: Biztonsági öv/ bőr

Csatok: YKK

Nem: Női

Vásárlói vélemények
0
0 értékelés alapján
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0

Értékelés
Adja meg hány csillagra értékelné a terméket