Tibo Bag [Pure]

37 900 Ft

Tiszta színpárosítás, letisztult Tibobag. Ez a hátizsák a fekete és a világosbarna több mint kellemes találkozásának ad helyet, egy kényelmes, sokoldalú táska formájában.

Leírás

Nyilván munkába csak viszünk pár holmit - kis nasi, laptop, kulcs, pénztárca, minden más - de jó lenne egy olyan tatyó, amiben az irodába és a munka utáni ‘csapatépítésre’ is passzos, nem kell hazarohanni lecuccolni. Nos, valahol itt fogant meg a Tibo Bag ötlete. 

A Tenshibag kínálatának a legnépszerűbb termékében szép nagy helyet hagytunk minden szükséges holminak, amik mellé még egy laptop is kényelmesen és biztonságban elfér, az egészet pedig egy elegáns körítés fogja össze, így a szabadidős kalandok mellett egész nyugodtan beviheted az üzleti életedbe is ezt a hátizsákot, vagy válltáskát, vagy kézitáskát.

Gondoskodtunk róla, hogy az eső ne okozhasson gondot egyetlen Tiboban tárolt holmidnak se, amelyek közül az apróbbakat külön zsebekbe tárolhatod. Sőt, még egy kulacstartót is raktunk a belső térbe, hogy ha rövidebb utazásra indulnál, vagy csak szeretnéd magadnál tudni a kedvenc kávéd, stabilan álljon a termosz vagy az italos palack.


A KEDVEZMÉNYES ÁR ELŐRENDELÉS ESETÉN NEM ÉRVÉNYES!   

Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: mérsékelten vízálló, belső kulacs tartó, válltáskává alakítható, belső zseb

Méret: 50 x 40 cm

Anyag: ptp vízlepergeő táska anyag, vékony kamion ponyva

Pánt: állítható méretű biztonsági öv pántrendszer, hevederekkel

Csatok: YKK termékek

Nem: Unisex

Vásárlói vélemények
0
0 értékelés alapján
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0

Értékelés
Adja meg hány csillagra értékelné a terméket