×

Mosható dupla rétegű textil szájmaszk

Ára:

900 Ft

Mérete:

N/A

Fontos információ! Kérlek a maszkok vásárlása esetén, a RENDELÉS LEADÁSRA kattintva add meg nekünk a rendelni kívánt mennyiséget (férfi-női-gyerek méretet külön-külön), és a kiválasztott mintákat:
 
KATTINTS – RENDELÉS LEADÁSA
 
Elérhető minták:
 
Női: biciklis, flamingó, színes koponya, arc grafika, angol zászló, unikornis, kék csillag, terep mintás
Férfi: kék csillag, szürke csillag, szürke csíkos, fekete
Gyerek: HAMAROSAN
 
A kockás mintás és a szürke maszk elfogyott! A kép csak a maszkot mutatja felvéve.
 
Szeretnénk a lehető legjobb és legkedvezőbb opciót megtalálni számodra, így a rendelés után e-mailben értesítünk a csomagküldési és fizetési részletekről! 1 darab maszk 900 Ft, 3 darabtól az ár 800 Ft/db, 10 darab rendeléstől 700 Ft/darab.
 
 
Fontos információ, kérlek olvasd el használat előtt!
 
A maszkot próba és első használat előtt minden esetben mosd ki és vasalással sterilizáld!
 
Az arcmaszk használata önmagában nem előzi meg a fertőzést és nem véd a vírusoktól. Amennyiben betegek vagyunk a maszk viselése csökkentheti az egészséges társaink megfertőzésének lehetőségét.
 
A maszkok nem egyenlőek az orvosi szűrős maszkokkal. Viszont óvja a viselőjét és környezetét a cseppfolyós fertőzésektől, így egy általános védelmet biztosít, és jelzi, hogy távolságot szeretnél tartani, illetve meggátol, hogy a szájadhoz vagy arcodhoz érj szabad kézzel.
 
Dupla réteg textilből készül. A rétegek közé egy gézlap vagy más bélés is elhelyezhető. 40°C mosható, megfelelő sterilizálás mellett újra használható. A maszkot minden használat után ki kell mosni, a megfelelő hőfokon, és vasalóval sterilizálni. Vasaláskor a gumi pántot ne vasald vagy gőzöld, mert a gumi a rugalmasságát veszti. Javasoljuk, hogy 4 órán túli használat után cseréld le a maszkot.
 
Használat
A maszk az arc és az orr formájára lett igazítva, így felveszi az arcod formáját, és befedi az arc és orr részt. A két gumi pántot a füled mögé helyezve tudod rögzíteni a maszkot az arcodhoz.
 
A maszkokat higiéniai okokból nem áll módunkba cserélni. A textil maszk orvosi gyógyászati segédeszköznek nem minősül!
 
Vigyázz magadra és figyelj másokra!
 
#maradjotthon
 
/A képen a modellen mintaként szerepel a szájmaszk, hogy lásd felvéve, hogy mutat./

Kapcsolódó termékek