×

Vegan | Tenshibag

hátizsák

Mindig törekszünk arra, hogy mindenki megtalálja a saját ízléséhez, és életstílusához illő anyagokat, táskákat, kiegészítőket.
Szerettünk volna egy olyan anyagot, ami természetes alapanyagokból készül, újrahasznosított, nem csak a végtermék környezettudatos hanem maga az előállítás is.
 


Hosszú kutatómunka után találtunk rá az ananász anyagokra, amik minden elképzeléseknek megfeleltek.
 


Miért szerettünk bele egyből a Piñatex anyagokba? Mert:

– Stílusos, egyedi, utánozhatatlan, mint egy ananász!-
 

/A Piñatexet egy olyan természetes alapanyag, amit azért fejlesztettek ki, hogy egy fenntartható alternatívát nyújtson a fogyasztók számára egy tudatosabb és környezet barátabb jövőért.
 


/A Piñatex ananászlevél rostból készül, azaz a mezőgazdasági ipar mellékterméke. Nincs extra földterület, víz vagy növényvédő szerek előállításához szükséges nyersanyag, amire szükség lenne.
 


/A Piñatex anyagaihoz használt színezékek GOTS jóváhagyással vannak ellátva és a gyanták megfelelnek az AFIRM szabványoknak. A Piñatex szintén megfelel a REACH által előírt szabványoknak.
 


/A Piñatex sokoldalú, könnyű és tartós anyag, ami nem csupán egy textil, hanem új anyag a fenntartható jövőért!
 4 elérhető alapszínünk:
GREY
ANTIQUE GOLD
INDIGO
BLACK
 


Szeretnél te is egy saját környezettudatos táskát?
 


Válaszd ki az alap fazont. Választ ki a 4 alapszín közül a kedvenceid, és írd meg nekünk elképzelésed!

Méretek:

S: Termékenként eltérő

M:

L:

Árak:

S: Termékenként eltérő

M:

L:

Az alább feltüntetett termék árak, az alapáras táskáinkra vonatkoznak. A webshopon lévő termék árak eltérhetnek ezektől, a bőr kivitelezés, hímzés, ptp anyagnyomás és más egyéb extra anyaghasználatból adódóan. Egyedi rendelés leadáskor, az extra kérések: bőr betét, hímzés, extra heveder és zsebek, anyagnyomás plusz költséget jelentenek, amit árajánlatunkban részletesen megadunk.

Meglévő termékek