×

Easy Roll Bag | Tenshibag

oldaltáska

Az egyik személyes kedvencünk az Easy Roll Bag, amelynek egyedi designjával igyekeztünk közelebb hozni a biciklis világot a divathoz, hogy olyan ember is szívesen hordja a termékeinket, aki nem feltétlenül fixin száguld végig a városon. Párnázott vállrész a kényelmet kedvelőknek, biztonsági öv pánt, bővíthető és alakítható belső elosztás. A vállpánt iránya változtatható, így jobb és bal vállon is kényelmes viselet.Természetesen vízhatlan, a hátrészt pedig kipárnáztuk. Az Y pántrendszer biztosan tartja a hátadon a táskát, ezáltal nem csúszkál. Egyedi igények szerinti kivitelezés: a táska anyagát  tudjuk  hímezni is, de kérheted akár bőr betéttel is.

 

Jellemzői: Párnázott vállrész, Y pántrendszer, a vállpánt iránya változtatható, bővíthető méret, vízálló, párnázott hátrész.

   

Anyag: ptp vízlepergeő táska anyag + kamion ponyva a vízhatlanságért + vízhatlan cipzár

 

Pánt: állítható méretű biztonsági öv pántrendszer, y pánt heveder rendszerrel, hogy stabilan felfeküdjön a hátadra

 

Csatok: YKK ™ termékek

 

Nem: UNISEX

Méretek:

S: 35x25x12 cm (10,5-12 L)

M: 45x28x14 cm (18-20 L)

L:

Árak:

S: 26.000 Ft

M: 28.000 Ft

L:

Az alább feltüntetett termék árak, az alapáras táskáinkra vonatkoznak. A webshopon lévő termék árak eltérhetnek ezektől, a bőr kivitelezés, hímzés, ptp anyagnyomás és más egyéb extra anyaghasználatból adódóan. Egyedi rendelés leadáskor, az extra kérések: bőr betét, hímzés, extra heveder és zsebek, anyagnyomás plusz költséget jelentenek, amit árajánlatunkban részletesen megadunk.

Meglévő termékek