Rólunk


Számunkra a Tenshibag a TÁSKA. Több mint egy termék, valódi szerelemgyerek. Mikor az utolsó simítások után ránézünk egy-egy új darabra, szinte látjuk benne azt az eltökéltséget, lelkesedést és őszinteséget, amivel megalkottuk, és az évek során kitartottunk a brand mellett.

Talán elcsépelt, de tényleg hisszük, hogy a hátizsákjainknak, táskáinknak, sőt még a kiegészítőinknek is lelke van, és életre szólnak. Épp ezért igyekszünk a lehető legátgondoltabban megalkotni őket, akár sorozat termékről, akár személyre szabott, egyedi darabról van szó.

Mindez nem jelenti azt, hogy hátradőlnénk, épp ellenkezőleg! Ha rajtunk múlik, a Tenshibag folyamatosan fejlődni fog, hiszen ahogy figyelünk a világra és rátok, mindig tanulunk, tapasztalunk valamit, amit beleépíthetünk a meglévő termékeinkbe, vagy amiből egy egészen új termék születhet.


Less bele a kulisszatitkokba!


A történetünk 2011-re nyúlik vissza, amikor még csak álmodoztunk arról, hogy egyszer lesz egy üzletünk. Így a személyes rendeléseket előre egyeztetett időpontban, kávézókba beülve intéztük. Megvolt ennek is a varázsa, de mióta megvan a Tenshibag shop, jobban élvezzük, hogy végre mi kínálhatjuk meg a megrendelőinket egy finom kávéval vagy teával és együtt tervezhetjük a személyre szabott táskákat.

Találkozz velünk a Tenshibag Shopban, merülj el a színekben és anyag választékban, és tervezd meg az egyedi Tenshibag táskád.

Neked tervezve


A legjobb része a munkánknak az alkotás. Mitől nem tudjuk megunni? Mert minden táska különböző, egyedi ötletekkel megszínesítve. Minden Tenshibag termék kézzel készül, ahogy a tied is, ha rendelsz tőlünk.

Felvesszük a rendelésed, előkerülnek a szabásminták, kigördül az anyag, és kezdjük a gyártást, hogy a táskádat minél hamarabb használatba vehesd.

Tenshibag, amit megálmodtam


A gyártási folyamat 1,5-2 hetet vesz igénybe. A termék elkészültéről e-mailen értesítünk. Ha személyesen nem tudod átvenni, futárral küldjük.

Használd, szeresd, gyűjtsd tele élménnyel


Amit kívánunk a táskákhoz: sok élményt, szép emlékeket, kényelmes hétköznapokat, utazásokat, kalandokat. A többit rád bízzuk, írd tovább Te is a Tenshibag történetét.ha pedig velünk is megosztod {email horgony}, azt nagyon köszönjük!