Szálláshely Projekt


Élvezd a pihenést és kirándulj a Tenshibaggel!

Workshop Workshop Workshop 45 000 Ft-60 000 Ft Tovább BUNDLES BUNDLES BUNDLES 42 900 Ft-64 700 Ft Tovább Új Rendszerező táska Rendszerező táska Rendszerező táska 7 900 Ft-9 900 Ft Tovább Új Laptoptartó Laptoptartó Laptoptartó 16 900 Ft Tovább Új

Elküldtünk nyaralni 5 Tenshibag hátizsákot, ha találkoztok velük, bátran próbáljátok ki őket!


Oké, talán tartozunk egy részletesebb magyarázattal: 2022-ben lepaktáltunk 4 csodálatos szálláshellyel - név szerint: Szépkilátás, Nekem Ez A Kisház, Moodhouse2623, Már vártunk - és náluk hagytunk a 1-1 hátizsákot, hogy akik ott nyaralnak, bátran kipróbálhassák őket túrán, pikniken, kiránduláson.

Ha tetszik a vendégeknek az élmény, akkor amellett, hogy várunk (és örömmel megosztunk) bármilyen élménybeszámolót, élményképet vagy élményvideót, a helyszíneken elérhető kódok segítségével kedvezményesen meg is rendelhetik a táskákat,akár egyedi stílusban is.

Akár táskával, akár táska nélkül, ezt a 4 szállást pedig mindenképp ajánljuk nektek kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez!

Szépkilátás Vendégház


"Vendégház a Dunakanyarban gyönyörű panorámával a Dunára, hatalmas teraszokkal."


2626, Nagymaros

linktr.ee/szepkilatas


Ha postolnál a közös élményeinkről, akkor használd bátran a #SzepkilatasxTenshibag - hashtaget, örömmel megosztjuk a Tenshibag felületein is!

Nekem Ez A Kisház


"Egy cseppnyi ház az erdő szélén, előtte kis patak szalad. Távol a világ csúf zajától, ahol a szív boldog, s szabad."


3885, Boldogkőváralja

https://www.nekemezakishaz.hu/


Ha postolnál a közös élményeinkről, akkor használd bátran a #NekemezakishazxTenshibag - hashtaget, örömmel megosztjuk a Tenshibag felületein is!

Moodhouse2623


"Végre nem kell választanotok az igazi erdei hangulat és trendi környezet között – egyáltalán, itt semmiben sem kell kompromisszumot kötnötök!"


2623, Kismaros

https://moodhouse2623.hu/


Ha postolnál a közös élményeinkről, akkor használd bátran a #MoodhousexTenshibag - hashtaget, örömmel megosztjuk a Tenshibag felületein is!

Már Vártunk


"A Már Vártunk családoknak és baráti társaságoknak egyaránt ideális. A testi-lelki feltöltődésen túl a jókedvnek, szórakozásnak is helyt adunk."


2621, Verőce

https://www.marvartunk.hu/


Ha postolnál a közös élményeinkről, akkor használd bátran a #MarvartunkxTenshibag - hashtaget, örömmel megosztjuk a Tenshibag felületein is!

Spirit of the Earth Cottage


"Találtunk egy tökéletes helyszínt a föld szívcsakrája felé Dobogókőn, ahol a pihentető csend lágyan ötvöződik a természet színeivel, így biztosítva a maradéktalan lelki és fizikai kikapcsolódást."


2098 Dobogókő

https://spiritofearth.hu/


Ha postolnál a közös élményeinkről, akkor használd bátran a #SpiritoftheearthxTenshibag - hashtaget, örömmel megosztjuk a Tenshibag felületein is!

Kérdések és válaszok az akcióval kapcsolatban:


Tényleg ingyen kipróbálhatom a táskákat a helyszínen? Igen, ha az adott szállásra érvényes szoba vagy apartman foglalásod van, akkor szabad a pálya,csapda hátadra és irány a kaland! 

Hogyan jutok a kedvezményes kódhoz? A kedvezményes kód kizárólag az adott helyszínen érhető csak el, semmilyen más felületen nem tesszük közzé. 

Hol vásárolhatom meg a hátizsákot? A Tenshibag online shopjában - vagy ha épp arra jársz, a budapesti üzletünkben - megtalálod a szálláson elérhető modellt, sőt, a teljes kollekciónkat. Hogy megkönnyítsük a dolgod, a hátizsák mellett találsz egy QR kódot, amit beolvasva már ott is találod magad webshopunkban.

A helyszínen lévő hátizsák is megvásárolható? Nem, szeretnénk, ha minél többen összebarátkozhatnának a Tenshibag-gel, de ha megrendeled, hidd el, küldeni fogjuk, amilyen gyorsan csak tudjuk!