Szálláshely Projekt


Élvezd a pihenést és kirándulj a Tenshibaggel!

Alpine collection Alpine collection Alpine collection 43 900 Ft-62 900 Ft 35 120 Ft-50 320 Ft Tovább SALE Limitált Ajándékkártya Ajándékkártya Ajándékkártya 5 000 Ft-40 000 Ft Tovább Népszerű Tenshibag x Cserbikartist Tenshibag x Cserbikartist Tenshibag x Cserbikartist 32 000 Ft-52 000 Ft Tovább Limitált Tenshi Hat Tenshi Hat Tenshi Hat 5 990 Ft Tovább Új

Elküldtünk nyaralni 4 Tenshibag hátizsákot, ha találkoztok velük, bátran próbáljátok ki őket!


Oké, talán tartozunk egy részletesebb magyarázattal: 2022-ben lepaktáltunk 3 csodálatos szálláshellyel - név szerint: Szépkilátás, Nekem Ez A Kisház, Moodhouse2623 - és náluk hagytunk az idei szezonra 1-1 hátizsákot, hogy akik ott nyaralnak, bátran kipróbálhassák őket túrán, pikniken, kiránduláson.

Ha tetszik a vendégeknek az élmény, akkor amellett, hogy várunk (és örömmel megosztunk) bármilyen élménybeszámolót, élményképet vagy élményvideót, a helyszíneken elérhető kódok segítségével kedvezményesen meg is rendelhetik a táskákat,akár egyedi stílusban is.

Akár táskával, akár táska nélkül, e három szállást pedig mindenképp ajánljuk nektek kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez!

Szépkilátás Vendégház


"Vendégház a Dunakanyarban gyönyörű panorámával a Dunára, hatalmas teraszokkal."

2626, Nagymaros, Völgy utca

+36305184741

hello@szepkilatas.eu

linktr.ee/szepkilatas

Ha postolnál a közös élményeinkről, akkor használd bátran a #SzepkilatasxTenshibag - hashtaget, örömmel megosztjuk a Tenshibag felületein is!

Nekem Ez A Kisház


"Egy cseppnyi ház az erdő szélén, előtte kis patak szalad. Távol a világ csúf zajától, ahol a szív boldog, s szabad."

3885, Boldogkőváralja, Béke utca 1.

+36307921126; +36307920145

info@nekemezakishaz.hu

https://www.nekemezakishaz.hu/

Ha postolnál a közös élményeinkről, akkor használd bátran a #NekemezakishazxTenshibag - hashtaget, örömmel megosztjuk a Tenshibag felületein is!

Moodhouse2623


"Végre nem kell választanotok az igazi erdei hangulat és trendi környezet között – egyáltalán, itt semmiben sem kell kompromisszumot kötnötök!"

2623, Kismaros

+36707020874

2623@moodhouse2623.hu

https://moodhouse2623.hu/

Ha postolnál a közös élményeinkről, akkor használd bátran a #MoodhousexTenshibag - hashtaget, örömmel megosztjuk a Tenshibag felületein is!

Kérdések és válaszok az akcióval kapcsolatban:


Tényleg ingyen kipróbálhatom a táskákat a helyszínen? Igen, ha az adott szállásra érvényes szoba vagy apartman foglalásod van, akkor szabad a pálya,csapda hátadra és irány a kaland! 

Hogyan jutok a kedvezményes kódhoz? A kedvezményes kód kizárólag az adott helyszínen érhető csak el, semmilyen más felületen nem tesszük közzé. 

Hol vásárolhatom meg a hátizsákot? A Tenshibag online shopjában - vagy ha épp arra jársz, a budapesti üzletünkben - megtalálod a szálláson elérhető modellt, sőt, a teljes kollekciónkat. Hogy megkönnyítsük a dolgod, a hátizsák mellett találsz egy QR kódot, amit beolvasva már ott is találod magad webshopunkban.

A helyszínen lévő hátizsák is megvásárolható? Nem, szeretnénk, ha minél többen összebarátkozhatnának a Tenshibag-gel, de ha megrendeled, hidd el, küldeni fogjuk, amilyen gyorsan csak tudjuk!