Rólunk


Számunkra a Tenshibag a TÁSKA. Több mint egy termék, valódi szerelemgyerek. Mikor az utolsó simítások után ránézünk egy-egy új darabra, szinte látjuk benne azt az eltökéltséget, lelkesedést és őszinteséget, amivel megalkottuk, és az évek során kitartottunk a brand mellett.

Talán elcsépelt, de tényleg hisszük, hogy a hátizsákjainknak, táskáinknak, sőt még a kiegészítőinknek is lelke van, és életre szólnak. Épp ezért igyekszünk a lehető legátgondoltabban megalkotni őket, akár sorozat termékről, akár személyre szabott, egyedi darabról van szó.

Mindez nem jelenti azt, hogy hátradőlnénk, épp ellenkezőleg! Ha rajtunk múlik, a Tenshibag folyamatosan fejlődni fog, hiszen ahogy figyelünk a világra és rátok, mindig tanulunk, tapasztalunk valamit, amit beleépíthetünk a meglévő termékeinkbe, vagy amiből egy egészen új termék születhet.

Ennek jegyében 2021 őszén nyitottunk egy nagyot az újítások irányába, és egy hosszabb fejlesztési munkát követően elindították az online, valós idejű táskatervezőnket, ami szintén egy izgalmas, szabadabb irányba, sőt egyenesen a vásárlók kezébe tette át a tervezés élményét. Próbáljátok ki!


Értékeléseitek


“Nekem egy bajom van a tőletek vásárolt táskával, mégpedig az, hogy lassan 7. éve megvan és tulajdonképpen semmi baja! Mikor lesz nekem új Tenshim?” -Dávid /Roll&Roll Backpack/


Csodás a táska! Nagyon masszív, menő, csajos, vagány. Mint az anyák!” - Réka /Tenshibaby/


"Volt már velem Isztambulban, Balin, Kambodzsában, Vietnámban, Kuala Lumpurban és Szingapúrban is Nem esik le a hátamról olyan könnyedén. Anno még a Blow boltból vásároltam 2 perc alatt, mert szerelem volt első pillantásra." - Enikő /Mini backpack/


“ Sziasztok! A Roll Backpack és a Tibo bag után megérkeztek a kis tesók is. Lassan a teljes kollekcióból van 1-1 darab. Fantasztikusak vagytok továbbra is!” - Máté /Kártyatartó, Vízhatlan neszeszer/


"Nemrég vásároltam nálatok egy Tenshibabyt, és soha nem kaptam még ilyen minőségi kézműves terméket kézhez mint ez, imádom köszönöm ! 🙂 (nem csak én, már a férjem is ezt használja .. 🙂 )" - Zsófia /Tenshibaby/

Less bele a kulisszatitkokba!


A történetünk 2011-re nyúlik vissza, amikor még csak álmodoztunk arról, hogy egyszer lesz egy üzletünk. Így a személyes rendeléseket előre egyeztetett időpontban, kávézókba beülve intéztük. Megvolt ennek is a varázsa, de mióta megvan a Tenshibag shop, jobban élvezzük, hogy végre mi kínálhatjuk meg a megrendelőinket egy finom kávéval vagy teával és együtt tervezhetjük a személyre szabott táskákat.

Találkozz velünk a Tenshibag Shopban, merülj el a színekben és anyag választékban, és tervezd meg az egyedi Tenshibag táskád.

Neked tervezve


A legjobb része a munkánknak az alkotás. Mitől nem tudjuk megunni? Mert minden táska különböző, egyedi ötletekkel megszínesítve. Minden Tenshibag termék kézzel készül, ahogy a tied is, ha rendelsz tőlünk.

Felvesszük a rendelésed, előkerülnek a szabásminták, kigördül az anyag, és kezdjük a gyártást, hogy a táskádat minél hamarabb használatba vehesd.

Tenshibag, amit megálmodtam


Valami teljesen egyedit szeretnél? Használd a Tenshibag táskatervezőjét és alkosd meg az álom-hátizsákod! A gyártási folyamat 1,5-2 hetet vesz igénybe. A termék elkészültéről e-mailen értesítünk. Ha személyesen nem tudod átvenni, futárral küldjük.

Használd, szeresd, gyűjtsd tele élménnyel


Amit kívánunk a táskákhoz: sok élményt, szép emlékeket, kényelmes hétköznapokat, utazásokat, kalandokat. A többit rád bízzuk, írd tovább Te is a Tenshibag történetét. Ha pedig velünk is megosztod, azt nagyon köszönjük!