Rólunk


Számunkra a Tenshibag a TÁSKA. Több mint egy termék, valódi szerelemgyerek. Mikor az utolsó simítások után ránézünk egy-egy új darabra, szinte látjuk benne azt az eltökéltséget, lelkesedést és őszinteséget, amivel megalkottuk, és az évek során kitartottunk a brand mellett.

Talán elcsépelt, de tényleg hisszük, hogy a hátizsákjainknak, táskáinknak, sőt még a kiegészítőinknek is lelke van, és életre szólnak. Épp ezért igyekszünk a lehető legátgondoltabban megalkotni őket, akár sorozat termékről, akár személyre szabott, egyedi darabról van szó.

Mindez nem jelenti azt, hogy hátradőlnénk, épp ellenkezőleg! Ha rajtunk múlik, a Tenshibag folyamatosan fejlődni fog, hiszen ahogy figyelünk a világra és rátok, mindig tanulunk, tapasztalunk valamit, amit beleépíthetünk a meglévő termékeinkbe, vagy amiből egy egészen új termék születhet.

Értékeléseitek


“Nekem egy bajom van a tőletek vásárolt táskával, mégpedig az, hogy lassan 7. éve megvan és tulajdonképpen semmi baja! Mikor lesz nekem új Tenshim?” -Dávid /Roll&Roll Backpack/


Csodás a táska! Nagyon masszív, menő, csajos, vagány. Mint az anyák!” - Réka /Tenshibaby/


"Volt már velem Isztambulban, Balin, Kambodzsában, Vietnámban, Kuala Lumpurban és Szingapúrban is Nem esik le a hátamról olyan könnyedén. Anno még a Blow boltból vásároltam 2 perc alatt, mert szerelem volt első pillantásra." - Enikő /Mini backpack/


“ Sziasztok! A Roll Backpack és a Tibo bag után megérkeztek a kis tesók is. Lassan a teljes kollekcióból van 1-1 darab. Fantasztikusak vagytok továbbra is!” - Máté /Kártyatartó, Vízhatlan neszeszer/

Less bele a kulisszatitkokba!


A történetünk 2011-re nyúlik vissza, amikor még csak álmodoztunk arról, hogy egyszer lesz egy üzletünk. Így a személyes rendeléseket előre egyeztetett időpontban, kávézókba beülve intéztük. Megvolt ennek is a varázsa, de mióta megvan a Tenshibag shop, jobban élvezzük, hogy végre mi kínálhatjuk meg a megrendelőinket egy finom kávéval vagy teával és együtt tervezhetjük a személyre szabott táskákat.

Találkozz velünk a Tenshibag Shopban, merülj el a színekben és anyag választékban, és tervezd meg az egyedi Tenshibag táskád.

Neked tervezve


A legjobb része a munkánknak az alkotás. Mitől nem tudjuk megunni? Mert minden táska különböző, egyedi ötletekkel megszínesítve. Minden Tenshibag termék kézzel készül, ahogy a tied is, ha rendelsz tőlünk.

Felvesszük a rendelésed, előkerülnek a szabásminták, kigördül az anyag, és kezdjük a gyártást, hogy a táskádat minél hamarabb használatba vehesd.

Tenshibag, amit megálmodtam


A gyártási folyamat 1,5-2 hetet vesz igénybe. A termék elkészültéről e-mailen értesítünk. Ha személyesen nem tudod átvenni, futárral küldjük.

Használd, szeresd, gyűjtsd tele élménnyel


Amit kívánunk a táskákhoz: sok élményt, szép emlékeket, kényelmes hétköznapokat, utazásokat, kalandokat. A többit rád bízzuk, írd tovább Te is a Tenshibag történetét.ha pedig velünk is megosztod {email horgony}, azt nagyon köszönjük!