Gyakran ismételt kérdések

Mi az a plusz, amit egy Tenshibag designer táskával/hátizsákkal kapok?

A Tenshibagnél csak nagyon tartós, magas minőségű anyagokkal és a lehető legmasszívabb rögzítésekkel dolgozunk. Emellett minden darabot egyedileg ellenőrzünk, többször is, hogy kiváló terméket kapjatok kézhez, legyen szó akár egy kártyatartóról, vagy épp limitált Roll&Roll hátizsákról.

Az alapos előkészítési és gyártási folyamat végeredménye egy nagyon tartós termék, amelyeket akár egy életen át használhattok és remélhetőleg ugyanannyira tetszeni fog, mint, amikor először vehettétek kézbe.Melyik táskát/hátizsákot válasszam?

A fő szabály: amelyik tetszik. Viszont szívesen adunk egy kis kapaszkodót: Ha a fő élettered a város, rendre beütemezel egy-egy rövid kiruccanást, viszont nem szereted, ha sok holmi van nálad, akkor a Minibag nagyon jó barátod lehet.

Ha néha azért besuvasztanál egy laptopot is a táskádba, nyomnál egy karakánabb túrát, akkor jó választás lehet a Tanto Bag, a Mini Backpack. Ha még több cuccnak kell hely, akkor állítsd csatasorba a Tibo Bag-et, a Citybag-et, vagy a Messenger Bag-et, egy masszív shopping körhöz pedig a Shopper Bag-et.

Kismamaként a Tenshibaby lehet a személyes szuperhősöd: háton, vállon, kézben és babakocsin is hordhatod, elfér benne minden szükséges babaholmi, ráadásul elég mutatós ahhoz, hogy utána normál kiegészítőként élje tovább életét.

A nagypályás pakoláshoz pedig vesd be a Roll&Roll hátizsákot!


Kézipoggyászként is megállják a helyüket a Tenshibag táskák?

Mi is az utazás szerelmesei vagyunk, így fontos szempont a tervezésnél, hogy bizonyos Tenshibag hátizsákjainkat, ‘Cabin Size‘ méretre készítsünk. Mivel tudjuk, hogy az utazás sokszor fejtörést okoz, leginkább a pakolás miatt, ezért szerettünk volna erre a problémára megoldást nyújtani.

Amit mi ajánlunk: Roll&Roll Backpack, Citybag, Tibobag, Tenshibaby

Nem minden légitársaság ingyenes kézipoggyász szolgáltatása teszi lehetővé a klasszikus hátizsák méret gépre történő felvitelét. A méret besorolások időről -időre módoslunak, így vásárlás vagy utazás előtt mindig tájékozódj az aktuális poggyász méret szabályzatról ITT.

Véletlen eltörtem a csatot, tudtok segíteni?

A táskákat nem csak garanciális időn belül szervizeljük, ha a későbbiekben bármi baleset éri a táskád, nyugodtan hozd vissza hozzánk, hogy orvoslni tudjuk a problémát! Keress bennünket az elérhetőségeink egyikén, hogy a táskád újra a legjobb formájába kerüljön. A javítási idő általában 1-1,5 hetet vesz igénybe.

Mi különbség Roll&Roll és Limited Backpack között?

Megnyugtatunk mindenkit, hogy minőségben semmi! Mindkettő tartós alapanyagokból készül, és minden egyes darab kézzel készül. Ami a különbség, hogy a Limited változatot design szempontból felturbóztuk, és a klasszikus YKK műanyag csatok helyett, fém akasztókat láttuk el, és az AustrinAlpin hegymászó Cobra csatal készítjük a főcsatot. Emellett a bőr részletek is nagyobb hangsúlyt kaptak, így a zseb, a roll rész és a vállpánt is extrább megjelenést kapott a marhabőr betét miatt.

A Limited változat tökéletes ötvözete a sportosan elegáns megjelenésnek,a letisztult vonalvezetés miatt.

S vagy M méretű Roll & Roll Backpack táskát válasszam?

A válaszunk: gondold át mennyi holminak kell és mire használnád. Ha a hétköznapokra és rövidebb kirándulásokra, akkor bátran tervezz az S mérettel. Ha inkább utazásban gondolkodsz, akkor ismerkedj az M-es mérettel.

Bár a liter is fontos, de vedd figyelembe a cm -ben megadott méreteket is, hogy a hátadra ne legyen túl nagy.


Small size: 45x28x17 cm (22 L)

Medium size: 52x33x20 cm (32 L)


Kattints a részletekért 👉https://tenshibag.hu/termek/roll-and-roll-backpack

Hogyan tisztítsam a Tenshibag táskám?

Táskáink anyaga PTP, kamionponyva és bőr vagy ananász alapanyagokból készülnek. Belsejüket ponyvával készítjük, így ha bármi belefolyik, akkor egy nedves törlőkendővel egyszerűen kitisztíthatod. Ha a táskád külső része szorul egy kis kozmetikára, akkor az is egyszerűen kivitelezhető. Bőr és ananszán anyag esetén csak puha, nedves kendővel töröld át a táskát, azokon a részeken, amik tisztításra szorulnak. Ne dörzsöld a táskát, mert az bolyhosíthatja az anyagot. Mindig puha anyaggal tisztítsd a felületeket. Amennyiben a táskád PTP/ponyva anyagból készült, akár kímélő 30~ fokos mosásra is beteheted a mosógépbe. Ne centrifugázd, mert az az anyagot megtörheti! Minden esetben figyelj rá, hogy a táskát nyitott állapotban szárítsd, és addig amíg a rétegeg közt is szárazzá válik. (ez általában 2-3 napot vesz igénybe). Ne szárítsd a táskát tűző napon,ami a táska színét fakíthatja.

Tényleg vízállóak a Tenshibag hátizsákok?

Igen, ezzel nem viccelünk. Természetesen van különbség a között, hogy szakadó esőben akarod biztonságban tudni a holmijaid, vagy a Balaton akarod átúszni a táskánkkal a hátadon. Az előbbi esetén nincs miért aggódnod, az utóbbi esetén azért lehetnek beázási gondok. Mivel a táskák nem hegesztett eljárással, hanem varrási technológiával készülnek így nem vízhatlan, hanem vízálló besorolásba tartoznak.

Gondol a Tenshibag csapat a fenntarthatóságra is?

Talán elcsépelt, de tényleg hisszük, hogy a hátizsákjainknak, táskáinknak, sőt még a kiegészítőinknek is lelke van, és életre szólnak. Épp ezért igyekszünk a lehető legátgondoltabban megalkotni őket, akár sorozat termékről, akár személyre szabott, egyedi darabról van szó.

A Tenshibag megalakulása óta szempont a pazarlás, a gyártási hulladék csökkentése, a felesleges folyamatok kizárása a lehető legtartósabb termék előállítása mellet. A beszerzésnél just-in-time rendszert alkalmazzuk, így nem halmozunk feleslegesen alapanyagot, és persze gondosan, a hulladék minimalizálása mellett tervezzük és készítjük a termékeinket.

Amit nem kell eldobni, az nem lesz hulladék, épp ezért kiemelten fontos számunkra a termékek tartóssága, egy teljes életre való használhatósága, az egyedi igények figyelembevétele mellett. Emellé folyamatos javítási, felújítási, és hamarosan újrahasznosítási lehetőséget is kínálunk, hogy tényleg minden használható elem visszakerüljön az anyagkörforgásba.

Nagyon sokáig kerestük azt a természetes anyagot, ami tényleges alternatíva lehet a bőr helyettesítésére, és így került portfóliónkba a kimagaslóan fenntartható alternatívát nyújtó, ananász levél rostjából készülő Piñatex táskák is. Az egyik legszimpatikusabb ebben a matériában, hogy lényegében mezőgazdasági zöldhulladék, előállításhoz nem kel se külön termőterület, se többlet öntözés.

Ha már a gyártásban és az értékesítésben észszerűsítünk, akkor a működésben is megtettük. Ezért tettük le voksunk a kis, ám elegendő létszámmal működő ’lapos’ szervezeti felépítés és a home office – ebbe a műhely is beleseik – mellett, így már semmi szükség egy iroda vagy külön műhely fenntartására, ami talán apróságnak tűnik, de mindez a költségeink mellett az egy termékre eső karbonlábnyomunkat is csökkenti.Javítást is vállatok?

Igen, garancia időn túl is vállalunk javítást! Legfőképp azért mert hiszünk benne, hogy a táskáink nem csak pár évre szólnak. Úgy gondoljuk, hogy amin lehet javítani azt ne dobd ki. Így ha elfáradt a cipzár, vagy a bőr felület már viseltesebb a sok hordástól, vagy bármi egyedi problémád merül fel a hátizsákoddal kapcsolatban, keress bennünket bizalommal, mert szívesen keltjük életre a rég nem látott Tenshibag hátizsákokat.

Az egyedi táska rendelésem előre ki kell fizetni?

Igen, azokat a rendeléseket amik egyedi ötlet alapján valósulnak meg, esetleg monogram hímzést kapnak, előre kell fizetni. Ez azt jelenti, hogy a táskatervezőn keresztül paypal vagy bankkártyás fizetéssel lehet rendezni (személyes átvétel esetén is), e-mailen leadott rendeléskor számla alapján, személyes rendelés esetén bankkártyával vagy készpénzzel üzletünkben a megrendelés alkalmával.

Mi az előrendelés?

Előrendelést azokra a Tenshibag termékekre lehet leadni, ami állandó kínálatban van a termékpalettán. Mivel nem halmozunk fel nagy raktárkészleteket, így van , hogy egyes termékek elfogynak. Így addig még nem töltjük újra ezeknek a termékeknek a készletét, addig előrendelést tudunk felvenni. Az előrendeléseket 1-1,5 héten belül teljesítjük. Az előrendelés leadása, rendelésnek minősül. Így a fizetési részletekkel kapcsolatban, az előrendelést követően felvesszük veled a kapcsolatot. Szeretnénk kérni, hogy abban az esetben rendelj elő, hogyha tényleg komolyak a szándékaid a vásárlást illetően, mert szeretünk úgy dolgozni, hogy az elkészült termékkel örömet okozhassunk és ne az üzlet polcain gyarapítsük a táskáink számát.

Elszakadt a sátram! Megvarrnátok?

Igen! Bővítjük a szolgáltatásainkat és már nem csak a Tenshibag táskákat tudjátok visszahozni javításra, hanem igyekszünk bármilyen kéréssel megbírkózni. Ha elszakadt a babzsákod, elkopott a babakocsi kosarának az anyaga, szétment a táskád zipzára, és még vagy ezer dolgot tudnánk írni..... Keressetek bennünket az üzletben vagy üzenetben a javítási munkával, és igyekszünk a lehető leghamarabb ajánlatot küldeni a javításra.

S vagy M méretű Roll & Roll Backpack táskát válasszam?

A válaszunk: gondold át mennyi holminak kell és mire használnád. Ha a hétköznapokra és rövidebb kirándulásokra, akkor bátran tervezz az S mérettel. Ha inkább utazásban gondolkodsz, akkor ismerkedj az M-es mérettel.

Bár a liter is fontos, de vedd figyelembe a cm -ben megadott méreteket is, hogy a hátadra ne legyen túl nagy.


Small size: 45x28x17 cm (22 L)

Medium size: 52x33x20 cm (32 L)


Kattints a részletekért 👉https://tenshibag.hu/termek/roll-and-roll-backpack