Partnereknek


A Tenshibag márkával nem csak a magánvásárlókat, hanem cégek megkereséseit is örömmel fogadjuk, legyen szó akár munkafelszerelésről, akár márkázott céges ajándékról. A webshopban található termékek mellett egyedi kialakítású táskák, tartók és tokok és kiegészítők készítését is vállaljuk, igény szerint akár hímzéssel, bőr címke készítéssel.

Amennyiben nagytételes (minimum 5 db) rendelést szeretnél leadni, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon keresztül, illetve ha van már konkrét elképzelés a termékről (forma, méret, színek, logozás), darabszámról, kérjük azt is add meg nekünk, vagy töltsd fel az üzenet mellé csatolmányban. A megkeresésekre 1-3 munkanapon belül mindenképp vissza fogunk jelezni.

Írj nekünk!


Referenciák


A Viddl csapatának először 2018-ban gyártottunk, egyedi ötletek és méretek alapján futár hátizsákokat. Fontos szempont volt a tervezés során a funkcionalitás, a praktikum, időtállóság, és persze a design. Ennek alapján készültek a táskák, az egyedi dobozméretekhez igazodva, ponyva kialakítással, és párnázott részletekkel, merevítésekkel, hogy a Viddl táskák minden helyzetben helyt álljanak. Azóta több széria került gyártásra, mindig az aktuális igényekhez igazítva a táska fazonokat.

Egy izgalmas felkérést valósítottunk meg, ahol a designt ötvöztük a funkcionalitással, hogy a táskáink és kiegészítőink a motorozáshoz is tökéletesen illeszkedjenek. Partnerünk kérésére, a Tenshibag táskák és kiegészítők egyedi megjelenést kaptak, egyedi logozással tettük hangsúlyosabbá a termékeket. Nincs megállás, mert hamarosan egy különálló @thinkscrambler termékfejlszetébe is belevághatunk!