×

Roll & Roll Backpack | Tenshibag

hátizsák

Roll&Roll Backpack azoknak, akik nem érik be a kisebbel. Ez a bővíthető méretű, hátpárnás táska azért is sokak kedvence, mert a térelosztást te igényeid szerint alakítjuk, vízálló és biztonsági csatokkal láttuk el. Nagy belső terében egy laptop is kényelmesen elfér.  Belső részében egy zipzáras zseb és egy laptop tartó zseb található. Ez a táska az egyik kedvenc formánk, sok energiát tettünk a design kialakításába. Azoknak, akik szeretnek nehéz dolgokat cipelni vagy akár rövidebb utazásokon részt venni, a párnázott vállpántokkal könnyíti meg a mindennapokat a Roll&Roll. Kérheted egyedi elképzelés szerint is, nyomott vagy hímzett anyaggal, vagy akár bőr betéttel is!
Szeretnél a táskában rejtőző holmiknak extra védelmet? Kérj a táska roll részéhez cipzárat! (az alap táskáink nem rendelkeznek ezzel a megoldással, de igény szerint kérhető)

CABIN SIZE BAG
A Roll&Roll Backpack S és M mérete tökéletesen igazodik a fapados légitársaságok ingyenes kézipoggyász méretéhez. Hogyha egy rövidebb utazásra keresed a tökéletes darabot, akkor a Roll&Roll Backpack-ben nem fogsz csalódni!
További részletekért KATTINTS!

 

Anyag: ptp vízlepergeő táska anyag + kamion ponyva a vízhatlanságért + vízhatlan cipzár

 

Pánt: állítható méretű párnázott vállpánt, a mell résznél összehúzó pánttal, az extra tartásért

 

Csatok: YKK ™ termékek

 

Nem: UNISEX

Méretek:

S: 45x28x17 cm (22L)

M: 50x34x20 cm (34L)

L:

Árak:

S: 32.500 Ft

M: 36.000 Ft

L:

Az alább feltüntetett termék árak, az alapáras táskáinkra vonatkoznak. A webshopon lévő termék árak eltérhetnek ezektől, a bőr kivitelezés, hímzés, ptp anyagnyomás és más egyéb extra anyaghasználatból adódóan. Egyedi rendelés leadáskor, az extra kérések: bőr betét, hímzés, extra heveder és zsebek, anyagnyomás plusz költséget jelentenek, amit árajánlatunkban részletesen megadunk.

Meglévő termékek