×

Roll & Roll Backpack | Tenshibag

hátizsák

Roll&Roll Backpack azoknak, akik nem érik be a kisebbel. Ez a bővíthető méretű, hátpárnás táska azért is sokak kedvence, mert a térelosztást te igényeid szerint alakítjuk, vízálló és biztonsági csatokkal láttuk el. Nagy belső terében egy laptop is kényelmesen elfér. Ez a táska az egyik kedvenc formánk, sok energiát tettünk a design kialakításába. Azoknak, akik szeretnek nehéz dolgokat cipelni vagy akár rövidebb utazásokon részt venni, a párnázott vállpántokkal könnyíti meg a mindennapokat a Roll&Roll. Kérheted egyedi elképzelés szerint is, nyomott vagy hímzett anyaggal, vagy akár bőr betéttel is!

 
CABIN SIZE BAG
A Roll&Roll Backpack S és M mérete tökéletesen igazodik a fapados légitársaságok ingyenes kézipoggyász méretéhez. Hogyha egy rövidebb utazásra keresed a tökéletes darabot, akkor a Roll&Roll Backpack-ben nem fogsz csalódni!
További részletekért KATTINTS!

 

Anyag: ptp vízlepergeő táska anyag + kamion ponyva a vízhatlanságért + vízhatlan cipzár

 

Pánt: állítható méretű párnázott vállpánt, a mell résznél összehúzó pánttal, az extra tartásért

 

Csatok: YKK ™ termékek

 

Nem: UNISEX

Méretek:

S: 45x28x17 cm (22L)

M: 50x34x20 cm (34L)

L:

Árak:

S: 28.500 Ft

M: 32.000 Ft

L:

Az alább feltüntetett termék árak, az alapáras táskáinkra vonatkoznak. A webshopon lévő termék árak eltérhetnek ezektől, a bőr kivitelezés, hímzés, ptp anyagnyomás és más egyéb extra anyaghasználatból adódóan. Egyedi rendelés leadáskor, az extra kérések: bőr betét, hímzés, extra heveder és zsebek, anyagnyomás plusz költséget jelentenek, amit árajánlatunkban részletesen megadunk.

Meglévő termékek