×

Roll & Roll Backpack | Tenshibag

hátizsák

Roll&Roll Backpack azoknak, akik nem érik be a kisebbel. Ez a bővíthető méretű, hátpárnás táska azért is sokak kedvence, mert vízálló és biztonsági csatokkal láttuk el. Nagy belső terében egy laptop tartó zsebet is elhelyeztünk, így akár egy 15′ laptop is kényelmesen elfér, de a fotós cuccaidnak is jut hely bőven. Ez a táska az egyik kedvenc formánk, sok energiát tettünk a design kialakításába. Azoknak, akik szeretnek sok holmit magukkal vinni, vagy akár rövidebb utazásokon részt venni, a párnázott hát – és vállpántokkal könnyíti meg a mindennapokat a Roll&Roll.
 
Szeretnél a táskában rejtőző holmiknak extra védelmet? Kérj a táska roll részéhez cipzárat! Kérheted a táska oldalát is cipzározható megoldással, hogy a holmidhoz még egyszerűbben hozzáférj. (az alap táskáink nem rendelkeznek ezzel a megoldással, de igény szerint kérhető)
 
Jellemzői: Vízálló, bővíthető méret, külső csatok és hevederek, laptop tartó zseb, zipes zsebek az apróságoknak, váll és hátpárnázás, mellösszekötő pánt, masszív, egyedi megjelenés.
 

 


 

CABIN SIZE BAG
A Roll&Roll Backpack S és M mérete tökéletesen igazodik a fapados légitársaságok kézipoggyász méretéhez. Hogyha egy rövidebb utazásra keresed a tökéletes darabot, akkor a Roll&Roll Backpack-ben nem fogsz csalódni!
További részletekért KATTINTS!
 


 


Anyag: ptp vízlepergeő táska anyag + kamion ponyva a vízhatlanságért + vízhatlan cipzár
 

 

Pánt: állítható méretű párnázott vállpánt, a mell résznél összehúzó pánttal, az extra tartásért
 
 


Csatok: YKK ™ termékek
 
Nem: UNISEX

Méretek:

S: 45x28x17 cm (22-24L)

M: 50x34x20 cm (34-36L)

L:

Árak:

S: 35.000 Ft

M: 38.500 Ft

L:

Az alább feltüntetett termék árak, az alapáras táskáinkra vonatkoznak. A webshopon lévő termék árak eltérhetnek ezektől, a bőr kivitelezés, hímzés, ptp anyagnyomás és más egyéb extra anyaghasználatból adódóan. Egyedi rendelés leadáskor, az extra kérések: bőr betét, hímzés, extra heveder és zsebek, anyagnyomás plusz költséget jelentenek, amit árajánlatunkban részletesen megadunk.

Meglévő termékek