Roll&Roll Backpack

35 000 Ft-37 500 Ft

35 000 Ft-37 500 Ft

Az egyik legkedveltebb hátizsákunk, akár hosszabb utazásokhoz is. Párnázott váll és hátrész, ha kell bővítheted, mehet bele a laptopod és minden, amire szükséged lehet.

Variáció
Szín
Leírás

Minden táskánkat egyformán szeretjük, de ha lenne népszerűségi verseny a hátizsákjaink között, akkor a Roll & Roll Backpack tuti megkapná az aranyérmet. Minden egyes darab bővíthető, vízálló, masszív ugyanakkor a párnázott vállpántoknak és hátrésznek köszönhetően nagyon kényelmes, a mellpánt pedig a stabilitásról is gondoskodik.

Ha csak pár cuccnak kell hely, akkor kapd elő a Citybag-et vagy a Mini Backpack-et, de ha szereted ha minden fontos cucc nálad van, esetleg utazásra készülsz, akkor a Roll & Roll táskánk az igazi választás! Az apróságok mehetnek a cipzáras zsebekbe, a laptop a neki kialakított biztonságos helyre, utána pedig minden más, és irány a világ!

Természetesen az egyedi elképzeléseidet ezen a Tenshibag hátizsákon is kiélheted. Válassz neked tetsző színt, variáld az anyagokat, kérj rá biztonsági cipzárt vagy épp extra zsebet, ahogy neked szimpatikus.

Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: vízálló, bővíthető méret, külső biztonsági csatok és hevederek, laptop tartó zseb, cipzáras zsebek, párnázott hátrész és vállpánt, mellpánt

Méret: Válaszzon méretet

Anyag: ptp vízlepergeő táska anyag, kamion ponyva, vízhatlan cipzár

Pánt: állítható méretű párnázott vállpánt, biztonsági mellpánt

Csatok: YKK termékek

Nem: Unisex