Shopper Bag

18 150 Ft

Praktikus és letisztultan elegáns női válltáska hatalmas belső térrel, amelyben egy cipzáras belső zsebnek és egy neszesszernek is találtunk helyet, így lesz a Shopper Bag a napi rutinkörök és a vásárlás legjobb kiegészítője!

Variáció
Szín
Leírás

Ugye szerintetek sem lehet teljes a Tenshibag kínálat egy elegáns ám praktikus válltáska nélkül? Mi is így gondoltuk, és megalkottuk a Shopper Baget, ezt a hatalmas belső terű táskát, amely valamennyi női holmit kényelmesen elnyel.


A legkevesebb, hogy a lehető legkényelmesebbre és persze vízhatlanra készítettük, így esőben sem kell aggódod a benne lévő holmik miatt, de úgy éreztük, emellé még azért elfér néhány extra. Így tettünk bele egy szép nagy cipzáras zsebet a fontosabb tárgyaknak sőt, egy rögzíthető neszesszer is jár hozzá, hogy az összes fontos sminkcuccod is nálad lehessen.


Ha a hétköznapi rohangáláshoz, vásárlásokhoz keresel egy praktikus, tartós, ugyanakkor letisztultan elegáns darabot, akkor ez a táska rád vár. Választhatod az általunk megálmodott színben, de ha egyedi igényeid vannak, bátran tudasd velünk!


Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: vízhatlan, eleáns megjelenés, extra zsebek, rögzíthető neszeszer

Méret: Válaszzon méretet

Anyag: bőr, PTP

Pánt: Biztonsági öv/ bőr

Csatok: YKK

Nem: Női