×

Rólunk

 

2013-ban döntöttünk úgy, hogy a Tenshibag-et hobbiról üzleti szintre visszük és belekezdünk a márkaépítésbe. Egy olyan időszak áll mögöttünk, amelybe rengeteg munkát és türelmet fektettünk, valamint egymást inspirálva haladtunk előre lépésről-lépésre, igazi családi manufaktúraként.
Számunkra a TENSHIbag egy love brand, célunk pedig hogy vásárlóink is átérezzék ugyanazt a lelkesedést és szeretetet a végtermék átvételekor, mint amit mi a táskák megalkotásába belerakunk.

 

Ne lepődj meg, ha nálunk minden táska amit látsz, különböző.
A táskakészítésben a kedvenc részünk az, amikor be tudunk vonni téged a tervezésbe, hogy egyedit hozhassunk létre, amelyet a magadénak érzel.
Fontos számunkra, hogy Te is az alkotói folyamat része legyél, a táska pedig ennek az együttműködésnek a tökéletes eredménye, amelyet büszkén viselhetsz bárhol, bármikor.

 

Folyamatosan tanulunk, fejlődünk, magunkba szívjuk az új élményeket. Rengeteg gondolatunk van, amelyeket táska-formában tudunk neked “szavakba” önteni, kiegészítve a saját elképzeléseddel.

 

Kívánunk tehát kellemes böngészést gondolataink lenyomatai között!
Legyen szó kisebb vagy nagyobb, biciklis vagy streetwear táskáról, rendkívül boldoggá teszel bennünket, ha minket választasz.