×

Rólunk

2015-ban döntöttünk úgy, hogy a kezdetben hobbiként kezelt márkánkat üzleti szintre visszük és belekezdünk a márkaépítésbe. Egy olyan időszak áll mögöttünk, amelybe rengeteg munkát és türelmet fektettünk, valamint egymást inspirálva haladtunk előre lépésről-lépésre, igazi családi manufaktúraként.
Számunkra a Tenshibag egy love brand, célunk pedig hogy vásárlóink is átérezzék ugyanazt a lelkesedést és szeretetet a végtermék átvételekor, mint amit mi a táskák megalkotásába belerakunk.

Ne lepődj meg, ha nálunk minden táska amit látsz, különböző. Fontosnak tartjuk, hogy minden táskánk nagy odafigyeléssel készüljön, amivel magas minőséget és egyedi megjelenést adunk minden egyes darabnak. A gyártás terén hiszünk a fenntartható divatban. Szeretjük az anyagainkat újragondolni, és ezekből újabb és újabb izgalmas táskákat megalkotni. Vannak kész termékeink is, de a  táskakészítésben a kedvenc részünk az, amikor be tudunk vonni téged a tervezésbe, hogy egyedit hozhassunk létre, amelyet a magadénak érzel.

Folyamatosan tanulunk, fejlődünk, magunkba szívjuk az új élményeket. Rengeteg gondolatunk van, amelyeket táska-formában tudunk neked “szavakba” önteni, kiegészítve a saját elképzeléseddel.

Kívánunk tehát kellemes böngészést gondolataink lenyomatai között!
Legyen szó kisebb vagy nagyobb, biciklis vagy streetwear táskáról, rendkívül boldoggá teszel bennünket, ha minket választasz.

Léna&Borisz