Citybag [Black]

32 000 Ft

Az igazi kompakt városi táska, ami épp olyan jó munkához mint a lazításhoz vagy épp bulizáshoz. Vízálló, kényelmes és minden holmi biztonságban van benne!

Leírás

A városi léthez városi táska dukál, a Citybag pedig pont azt tudja, amire szükséged lehet! Ezt a kompakt Tenshibag hátizsákot nyugodtan használhatod munkához, a napi rohangáláshoz vagy épp a hétvégi lazítós programjaidhoz.

Az Citybag igazi kaméleon: lehet diszkréten elegáns business bag, lehet nőies buli-hátizsák, vagy épp egy vagány táska bringázáshoz vagy gördeszkázáshoz. Az anyag és a színválasztás csak rajtad múlik, egyedi igényeidhez alakítjuk, de bárhogyan is döntesz, garantáltan kényelmes, vízálló, bővíthető, és változtatható belső elosztású táskát kapsz tőlünk, amibe egy laptop tartó zsebet is belecsempésztünk.

A táskád tartalmára a tartós kialakításon felül a biztonsági csatok is vigyáznak, ami pedig a viselését illeti, nyugodtan variáld át a Citybag-ed pántjait és máris lesz egy mutatós oldaltáskád vagy egy válltáskád. Ha pedig szeretnéd, kérésre hátpárnázzuk is a hátizsákod, így akár hosszabb útra is nekivághatsz vele, ha egy Roll&Roll Backpack túl nagy lenne.

Vásárolj hozzá szélesebb vállpántot!

Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: mérsékelten vízálló, bővíthető méret, laptop tartó, variálható pántok

Méret: 38 x 28 x 11,5 cm

Anyag: PTP táska anyag, vékony kamion ponyva, vízhatlan cipzár (első zseb esetén)

Pánt: állítható méretű biztonsági öv vagy heveder vállpánt

Csatok: YKK termékek

Nem: Unisex