Easy Roll Bag [Olive]

31 500 Ft

Nem-nem, egy pillanatra sem felejtettük el az olajzöldet, úgy hogy a régi-új Easy Roll Bag-nek le is osztottuk ezt a színt, amit magára is kapott. (Oké, lehet besegítettünk…) Megtetszett neki, nekünk is, és reméljük nektek is!

Leírás

Hogy legyen egy kisebb, ’melóbajárósabb’ Messenger Bag modell? Miért ne! – Lényegében eme felütéssel ültük neki a tervezésnek, ami végül az Easy Roll Bag-hez vezetett, és azóta is hálásak vagyunk az ötletet bedobó vásárlónknak! A végeredmény ez a munka előtti, közbeni és utáni táska lett, meglepően sok hellyel, letisztult, szeretnivaló pofival!

Az egyik személyes kedvencünk az Easy Roll Bag, amelynek egyedi designjával igyekeztünk közelebb hozni a biciklis világot a divathoz. Persze nem csak a bringázáshoz ajánljuk! Ha nem a hátizsákos típus vagy hanem inkább az egyvállas táskákat kedveled, ezt bírni fogod. Párnázott részei miatt állandó kényelmet biztosít, pántrendszere miatt könnyű a le és felvétel. A laptopnak is hagytuk helyet benne! Hogyha pedig úgy érzed nem elég a hely, a roll résszel bővíthetsz a táska méretén.

Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: Stabilan illeszkedik a háthoz, párnázott hét- és vállpánt, vízhatlan, bővíthető méret

Méret: 45x28x14 cm (18 L)

Anyag: PTP/Kamion ponya

Pánt: Y pántrendszer

Csatok: YKK

Nem: Unisex

Vásárlói vélemények
0
0 értékelés alapján
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0

Értékelés
Adja meg hány csillagra értékelné a terméket