Hiper Bag [Woodland]

17 900 Ft

12 530 Ft

Övtáska klasszikus zöld alapú terepmintával, masszív kialakítással, meglepően tágas zsebekkel. Tökéletes választás egy városi kalandhoz, koncertre, fesztiválhoz vagy épp egy bringatúrához.

Leírás

…és akkor egyszer csak a fejünkhöz kaptunk: nincs övtáskánk! Szóval előszedtük a tartós, vízálló anyagainkat, kitrükköztök a lehető legnagyobb helyet és a stabil tartást, és voilá, íme itt a Hyper Bag! Nektek vásárlóknak pedig külön köszönet, mert nem csak a döntés meghozatalában segítettetek, de a nevet is ti adtátok neki! 

A Hiper Bag mérete ne tévesszen meg, mert annak ellenére, hogy a városi életre terveztük, annál több mindent elnyel. Akár egy fél literes palack is könnyedén elfér benne. Két fő résszel rendelkezik: az elülső zipzáras rész a te igényeidnek megfelelően bővül, két belső zsebében pedig a legapróbb holmik is biztonságban vannak. A kulcsoknak pedig egy belső karabíner ad fix helyet. Gondoltunk az extra biztonságra is, így a hátlapon egy zipzáras zsebet alakítottunk ki, hogy a pénztárca vagy telefon is kapjon egy biztos, titkos rejtekhelyet.A KEDVEZMÉNYES ÁR ELŐRENDELÉS ESETÉN NEM ÉRVÉNYES!   

Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: zöld terepmintás CORDURA® anyag, kompakt, alakítható, többféleképp hordható, belső és külső zseb, belső karabiner a kulcsoknak

Méret: 35 x 17 cm

Anyag: CORDURA®

Pánt: Állítható méretű heveder

Csatok: YKK

Nem: Unisex

Vásárlói vélemények
0
0 értékelés alapján
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0

Értékelés
Adja meg hány csillagra értékelné a terméket