Tanto bag [Black]

28 900 Ft

Bővíthető, egypántos, nagyon stabil hátizsák, ami vízálló, egy 15"-os laptop is elfér benne, sőt, még rejtett zsebek is akadnak, a teljes biztonságért!

Leírás

Van az az érzés, amikor a várost vagy épp a természetet járod, minden flottul, stabilan áll rajtad, és ebből a táskád sem lóg ki. Na, ezt adja neked a Tanto Bag, a Tenshibag egypántos, kompakt ám bővíthető hátizsákja! Ebben egy városkerülő bringázás során épp oly biztosan lapulnak a cuccaid, mint munkába jövet-menet, egy erdei túrán vagy valamelyik parti fövenyen sétálva.

A kényelmes táskát egy roll ráhajtó segítségével bővítheted, de ha erre nincs szükség, ráhajthatod a táska testre, vagy összetekerheted. Cipzár, plusz hevederek, karabiner, sőt két plusz zseb is segít majd biztonságban és stabilan tartani a cuccaidat. Ebből a táskából egész biztosan nem csúszik ki a kulcsod, vagy esik ki a tárcád.

Tehát akár városi tatyót, akár kis méretű, kompakt túrazsákot keresel, vagy épp a melóhoz lenne praktikus egy laza, mégis diszkrét táska, hát íme a Tanto Bag!

Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: Vízálló, párnázott biztonsági öv pánt, kompakt kialakítás, letisztult design, bővíthető méret

Méret: 48 x 20 x 6 cm

Anyag: PTP/Softshell/Ponyva

Pánt: állítható méretű biztonsági öv vállpánt

Csatok: YKK

Nem: Férfi