Roll&Roll Limited

52 000 Ft

52 000 Ft

A Roll & Roll Backpack kizárólag rendelésre gyártott, limitált verziója, az hegymászáshoz és ejtőernyőzésben is használt Cobra csatokkal, letisztult formában, bőr roll résszel és zsebbel.

Variáció
Szín
Leírás

Bár már alap formájában is imádjuk a Roll & Roll Backpack-et, úgy éreztük, ez a táska megér egy kis tuningolást. Ennek égisze alatt hívtuk életre a hátizsák limitált kiadását, amelyen a speciális Cobra csatok gondolkoznak a az extrém masszív tartásról, egyedi, letisztult arculatot szabtunk hozzá és a kihajtható roll részt és a zseb részt is valódi bőrből készítjük.


Természetesen a többi tulajdonság sem szenved csorbát, azaz a táska vízálló, párnázott váll- és hátrésszel készül, bővíthető méretű, a belsejében pedig a sok cucc mellett egy laptop is biztonságban elfér. Továbbá jár még hozzá egy cipzáras belső zseb és egy mellpánt, így a holmik és maga a hátizsák is stabilan állnak viselés közben.


Na de mi is az a Cobra csat?

Aki már engedett a hegymászás kihívásának, vagy volt szerencséje ejtőernyőzni, tudja, hogy ha létezik elit márkája a biztonságos csatoknak, az osztrák AustriAlpin védjegyévé vált Cobra csat az! Az eredetileg az alpinistáknak szánt terméket a megbízhatósága és tartóssága olyan népszerűvé tette, hogy mára az iparban és a hadseregben is előszeretettel alkalmazzák, esetében tényleg áll, hogy a használója akár az életét is rábízhatja.

Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: limitált kiadás, letisztult forma, vízálló, bővíthető méret, laptop tartó zseb, cipzáras zsebek, párnázott hátrész és vállpánt, mellpánt

Méret: Válaszzon méretet

Anyag: ptp vízlepergető táska anyag, kamion ponyva, vízhatlan cipzár, marhabőr első zseb és roll rész

Pánt: állítható méretű párnázott vállpánt, mellpánt

Csatok: YKK termékek, Cobra csatok

Nem: Unisex