Roll&Roll Limited [Black]

52 000 Ft

A Roll & Roll Backpack limitált verziója, a hegymászáshoz és ejtőernyőzésben is használt Cobra-csatokkal, letisztult formában, bőr roll résszel és zsebbel.

Leírás

Bár már alap formájában is imádjuk a Roll & Roll Backpack-et, úgy éreztük, ez a táska megér egy kis tuningolást. Ennek égisze alatt hívtuk életre a hátizsák limitált kiadását, amelyen a speciális Cobra-csatok gondolkoznak a az extrém masszív tartásról, egyedi, letisztult arculatot szabtunk hozzá és a kihajtható roll részt és a zseb részt is valódi bőrből készítjük.

Természetesen a többi tulajdonság sem szenved csorbát, azaz a táska vízálló, párnázott váll- és hátrésszel készül, bővíthető méretű, a belsejében pedig a sok cucc mellett egy laptop is biztonságban elfér. Továbbá jár még hozzá egy cipzáras belső zseb és egy mellpánt, így a holmik és maga a hátizsák is stabilan állnak viselés közben.

Na de mi is az a Cobra csat?

Aki már engedett a hegymászás kihívásának, vagy volt szerencséje ejtőernyőzni, tudja, hogy ha létezik elit márkája a biztonságos csatoknak, az osztrák AustriAlpin védjegyévé vált Cobra-csat az! Az eredetileg az alpinistáknak szánt terméket a megbízhatósága és tartóssága olyan népszerűvé tette, hogy mára az iparban és a hadseregben is előszeretettel alkalmazzák, esetében tényleg áll, hogy a használója akár az életét is rábízhatja.

Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: limitált kiadás, letisztult forma, vízálló, bővíthető méret, laptop tartó zseb, cipzáras zsebek, párnázott hátrész és vállpánt, mellpánt

Méret: 45 x 28 x 17 cm

Anyag: ptp vízlepergető táska anyag, kamion ponyva, vízhatlan cipzár, marhabőr első zseb és roll rész

Pánt: állítható méretű párnázott vállpánt, mellpánt

Csatok: YKK termékek, Cobra csatok

Nem: Unisex