Tenshibaby [Black]

40 500 Ft

A pelenkázó táska, ami nem néz ki annak! Ugyanakkor tényleg van benne pelenkázó betét, stabil helye van a cumisüvegnek, bírja a nedvességet, rászerelhető a babakocsira, és bizony, ha már nem kell a hely a babaholmiknak, akkor elegáns női kiegészítővé változik!

Leírás

Újdonsült anyukaként aggódva próbáltam beleerőltetni az első sétához a cumisüveget, pelenkákat, törlőkendőket, pótruhát, s minden mást egy hátizsákba, ami úgy nézett ki, mint amit utoljára általános iskolában hordtam. Ekkor jött az ihlet: ha már táskákat készítünk, lehetne egy valódi anyuka-hátizsákunk, amibe minden passzos kellék elfér, és akkor sem kerül a szekrény mélyére ha már nem babaholmi a fő tartalma! Nos, ennek eredménye a Tenshibaby.

És tudod mi a legjobb? Hogy a praktikum és tartósság mellett a kinézetre is gondoltunk, így ha már nincs szükség a babaholmik hordására, akkor köszönhetően az elegáns kialakításnak, a táska immár mint női kiegészítő élheti tovább az életét, amit akár munkába – bizony, a laptopod is biztonságban van benne – akár lazításhoz is bátran magaddal vihetsz, akár esik, akár fúj!

A Tenshibaby táskáink és hozzá tartozó pelenkázó neszesszerek kérhetőek MONOGRAM HÍMZÉSSEL, vagy SZEMÉLYES ÜZENETEKKEL is!

Mivel ezek a termékek egyedileg készülnek, így a gyártási idő valamivel hosszabb időd vesz igénybe.

Írj elképzelésedről az info@tenshibag.hu e-mail címünkre, hogy megvalósíthassuk elképzelésed.

Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: vízálló, praktikus kialakítás, elegáns forma, babakocsira rögzíthető, multifunkcionális táska, rögzíthető peleankázólap, belső neszeszer a babaholmiknak

Méret: 50 x 40 cm

Anyag: ptp vízlepergető táska anyag, vékony kamion ponyva

Pánt: állítható méretű biztonsági öv pántrendszer hevederekkel

Csatok: YKK termékek

Nem: Női