Tenshibaby [Black]

38 900 Ft

Továbbgondoltuk a legnépszerűbb termékünket, és megalkottuk a Tenshibaby pelenkázó táskát, amiben a hátadon, a válladon vagy a babakocsira csatolva minden fontos babaholmit magaddal vihetsz a sétákra.

Leírás

Pelenkázó táska, kismama táska vagy babakocsi táska? Mindegy minek hívod, a Tibo Bag e speciális verziója igazi áldás az újdonsült anyukáknak. A Tenshibag csapat babázós éveinek tapasztalata és a ti igényeitek alapján született ez a multifunkciós táska, amit a hátadon, a válladon, a kezedben vagy a babakocsira szervelve is könnyedén magaddal vihetsz.

És tudod mi a legjobb? Hogy a praktikum és tartósság mellett a kinézetre is gondoltunk, így ha már nincs szükség a babaholmik hordására, akkor köszönhetően az elegáns kialakításnak, a táska immár mint női kiegészítő élheti tovább az életét, amit akár munkába – bizony, a laptopod is biztonságban van benne – akár lazításhoz is bátran magaddal vihetsz, akár esik, akár fúj!

A Tenshibaby táskáink és hozzá tartozó pelenkázó neszesszerek kérhetőek MONOGRAM HÍMZÉSSEL, vagy SZEMÉLYES ÜZENETEKKEL is!

Mivel ezek a termékek egyedileg készülnek, így a gyártási idő valamivel hosszabb időd vesz igénybe.

Írj elképzelésedről az info@tenshibag.hu e-mail címünkre, hogy megvalósíthassuk elképzelésed.

Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: vízálló, praktikus kialakítás, elegáns forma, babakocsira rögzíthető, multifunkcionális táska, rögzíthető peleankázólap, belső neszeszer a babaholmiknak

Méret: 50 x 40 cm

Anyag: ptp vízlepergető táska anyag, vékony kamion ponyva

Pánt: állítható méretű biztonsági öv pántrendszer hevederekkel

Csatok: YKK termékek

Nem: Női