Tenshibaby [Extra Black]

40 500 Ft

Ki az, aki egy már eleve fekete pelenkázótáskát látva elgondolkozik, hogy hogyan tehetné azt még vagányabbá? Hát mi! A diszkrét fekete Tenshibaby kapott egy funky-n fénylő, enyhén márványos bőr borítást, garantálva hogy e táskának a babázós évek után is bérelt helye maradjon a kiegészítőid között.

Leírás

Újdonsült anyukaként aggódva próbáltam beleerőltetni az első sétához a cumisüveget, pelenkákat, törlőkendőket, pótruhát, s minden mást egy hátizsákba, ami úgy nézett ki, mint amit utoljára általános iskolában hordtam. Ekkor jött az ihlet: ha már táskákat készítünk, lehetne egy valódi anyuka-hátizsákunk, amibe minden passzos kellék elfér, és akkor sem kerül a szekrény mélyére ha már nem babaholmi a fő tartalma! Nos, ennek eredménye a Tenshibaby.

És tudod mi a legjobb? Hogy a praktikum és tartósság mellett a kinézetre is gondoltunk, így ha már nincs szükség a babaholmik hordására, akkor köszönhetően az elegáns kialakításnak, a táska immár mint női kiegészítő élheti tovább az életét, amit akár munkába – bizony, a laptopod is biztonságban van benne – akár lazításhoz is bátran magaddal vihetsz, akár esik, akár fúj!

A Tenshibaby táskáink és hozzá tartozó pelenkázó neszesszerek kérhetőek MONOGRAM HÍMZÉSSEL, vagy SZEMÉLYES ÜZENETEKKEL is!

Mivel ezek a termékek egyedileg készülnek, így a gyártási idő valamivel hosszabb időd vesz igénybe.

Írj elképzelésedről az info@tenshibag.hu e-mail címünkre, hogy megvalósíthassuk elképzelésed.


A KEDVEZMÉNYES ÁR ELŐRENDELÉS ESETÉN NEM ÉRVÉNYES!   

Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: vízálló, praktikus kialakítás, elegáns forma, babakocsira rögzíthető, multifunkcionális táska, rögzíthető peleankázólap, belső neszeszer a babaholmiknak

Méret: 50 x 40 cm

Anyag: ptp vízlepergető táska anyag, vékony kamion ponyva

Pánt: állítható méretű biztonsági öv pántrendszer hevederekkel

Csatok: YKK termékek

Nem: Női

Vásárlói vélemények
0
0 értékelés alapján
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0

Értékelés
Adja meg hány csillagra értékelné a terméket