Tibo Bag [Black]

35 000 Ft

Igazi multifunkciós táska, amit a hátadra csapva nekivághatsz a városnak, vagy akár egy üzleti útnak is. Válltáskává vagy kézitáskává rendezve pedig nyugodtan odaülhetsz vele egy üzleti találkozóhoz is. A Tibo Bagben elfér minden fontos apróság, és még a laptopod is kényelmesen, biztonságban nyújtózik majd benne.

Leírás

Jól jönne egy táska, ami jó utcára, munkába járáshoz, vagy épp rövidebb üzleti utakhoz? Ha kell hátizsák, ha kell válltáska, ha kell kézitáska? Lényegében ezek a Tibo Bag hívószavai, így nem csoda, hogy jelenleg a Tenshibag kínálatának a legnépszerűbb terméke ez a táska.

Szép nagy helyet hagytunk benne minden szükséges holminak, amik mellé még egy laptop is kényelmesen és biztonságban elfér, az egészet pedig egy elegáns körítés fogja össze, így a szabadidős kalandok mellett egész nyugodtan beviheted az üzleti életedbe is ezt a Tenshibaget.

Gondoskodtunk róla, hogy az eső ne okozhasson gondot egyetlen Tiboban tárol holmidnak se, amelyek közül az apróbbakat külön zsebekbe tárolhatod. Sőt, még egy kulacstartót is raktunk a belső térbe, hogy ha rövidebb utazásra indulnál, vagy csak szeretnéd magadnál tudni a kedvenc kávéd, stabilan álljon a termosz vagy az italos palack.

Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: mérsékelten vízálló, belső kulacs tartó, válltáskává alakítható, laptoptartó zseb

Méret: 50 x 40 cm

Anyag: bőr

Pánt: állítható méretű biztonsági öv pántrendszer, hevederekkel

Csatok: YKK

Nem: Unisex