Tibo Bag [Softshell]

35 000 Ft

Egy rendhagyó Tibo Bag bőr-rész nélkül, a modell minden hasznos tulajdonságával. Vállon, háton, kézben is remekül mutat vidd akár munkahelyre, akár kirándulásra, akár az éjszakába. Természetesen vízálló, és ha gondolod, egyedi hímzéssel is feldobhatod!

Leírás

Nyilván munkába csak viszünk pár holmit - kis nasi, laptop, kulcs, pénztárca, minden más - de jó lenne egy olyan tatyó, amiben az irodába és a munka utáni ‘csapatépítésre’ is passzos, nem kell hazarohanni lecuccolni. Nos, valahol itt fogant meg a Tibo Bag ötlete. 

A Tenshibag kínálatának a legnépszerűbb termékében szép nagy helyet hagytunk minden szükséges holminak, amik mellé még egy laptop is kényelmesen és biztonságban elfér, az egészet pedig egy elegáns körítés fogja össze, így a szabadidős kalandok mellett egész nyugodtan beviheted az üzleti életedbe is ezt a hátizsákot, vagy válltáskát, vagy kézitáskát.

Gondoskodtunk róla, hogy az eső ne okozhasson gondot egyetlen Tiboban tárolt holmidnak se, amelyek közül az apróbbakat külön zsebekbe tárolhatod. Sőt, még egy kulacstartót is raktunk a belső térbe, hogy ha rövidebb utazásra indulnál, vagy csak szeretnéd magadnál tudni a kedvenc kávéd, stabilan álljon a termosz vagy az italos palack.


A KEDVEZMÉNYES ÁR ELŐRENDELÉS ESETÉN NEM ÉRVÉNYES!   

Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: mérsékelten vízálló, belső kulacs tartó, válltáskává alakítható, belső zseb

Méret: 50 x 40 cm

Anyag: ptp vízlepergeő táska anyag, vékony kamion ponyva

Pánt: állítható méretű biztonsági öv pántrendszer, hevederekkel

Csatok: YKK termékek

Nem: Unisex

Vásárlói vélemények
0
0 értékelés alapján
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0

Értékelés
Adja meg hány csillagra értékelné a terméket