×

Tibo bag | Tenshibag

hátizsák

Az egyik legnépszerűbb táskánk a Tibo bag, amit bringázáshoz és utcai viseletként is sok szeretettel ajánlunk neked. Hatalmas első zsebei minden lényeges apróságot elnyel,ami nélkül nem tudnál elindulni. Hátizsákként, kézitáskaként és válltáskaként is tökéletesen funkcionál, épp ahogy a kedved tartja, a vállpántok könnyű áthelyezésével, és elrejtésével. A Tibo bag tökéletes munkahelyre és egy rövidebb utazáshoz is. Nagy belső terében egy laptop is kényelmesen elfér. Anyaga belül ponyva, így az esős napokon sem kell aggódnod, hiszen megvédi a holmikat az elázástól.


 


 

Jellemzői: Mérsékelten vízálló, nagy zsebek, kulacs tartó a belső részben, válltáskaként is hordható, 15′ laptop mérethez igazítva.


 

CABIN SIZE BAG
A Tibobag S és M mérete tökéletesen igazodik a fapados légitársaságok  kézipoggyász méretéhez. Hogyha egy rövidebb utazásra keresed a tökéletes darabot, akkor a Tibobag-ben nem fogsz csalódni!
További részletekért KATTINTS!


 

Anyag: ptp vízlepergeő táska anyag + vékony kamion ponyva a vízállóságért


 

Pánt: állítható méretű biztonsági öv pántrendszer, hevederekkel


 

Csatok: YKK ™ termékek


 

Nem: UNISEX

Méretek:

S: 50 x 40 cm (18 L)

M: 50 x 48 cm (20 L)

L:

Árak:

S: 28.900 Ft

M: 32.900 Ft

L:

Az alább feltüntetett termék árak, az alapáras táskáinkra vonatkoznak. A webshopon lévő termék árak eltérhetnek ezektől, a bőr kivitelezés, hímzés, ptp anyagnyomás és más egyéb extra anyaghasználatból adódóan. Egyedi rendelés leadáskor, az extra kérések: bőr betét, hímzés, extra heveder és zsebek, anyagnyomás plusz költséget jelentenek, amit árajánlatunkban részletesen megadunk.

Meglévő termékek