×

Tibo bag | Tenshibag

hátizsák

Az egyik legnépszerűbb táskánk a Tibo bag, amit biciklistáknak és utcai viseletként is sok szeretettel ajánlunk neked. Hatalmas zsebeket találtok az első oldalon, amit bőr vagy ptp nyomással is kérhettek. Hátizsákként, kézitáskaként és válltáskaként is tökéletesen funkcionál, épp ahogy a kedved tartja. A Tibo bag tökéletes munkahelyre és iskolába is, nagy belső terében egy laptop is kényelmesen elfér. Anyaga belül ponyva, így az esős napokon sem kell aggódnod: tökéletesen vízálló.

 

CABIN SIZE BAG
A Tibobag S és M mérete tökéletesen igazodik a fapados légitársaságok ingyenes kézipoggyász méretéhez. Hogyha egy rövidebb utazásra keresed a tökéletes darabot, akkor a Tibobag-ben nem fogsz csalódni!
További részletekért KATTINTS!

 

Anyag: ptp vízlepergeő táska anyag + vékony kamion ponyva a vízhatlanságért

 

Pánt: állítható méretű biztonsági öv pántrendszer, hevederekkel

 

Csatok: YKK ™ termékek

 

Nem: UNISEX

Méretek:

S: 50 x 40 cm (18 L)

M: 50 x 48 cm (20 L)

L:

Árak:

S: 24.500 Ft

M: 26.500 Ft

L:

Az alább feltüntetett termék árak, az alapáras táskáinkra vonatkoznak. A webshopon lévő termék árak eltérhetnek ezektől, a bőr kivitelezés, hímzés, ptp anyagnyomás és más egyéb extra anyaghasználatból adódóan. Egyedi rendelés leadáskor, az extra kérések: bőr betét, hímzés, extra heveder és zsebek, anyagnyomás plusz költséget jelentenek, amit árajánlatunkban részletesen megadunk.

Meglévő termékek