Cobra Tenshibelt Bőröv [Black]

18 900 Ft

Nagyon tartós és elegáns, állítható méretű bőröv, amelyhez a világ egyik legjobb csatját adjuk. A hétköznapok, a túrák, vagy akár az elegáns események karakteres kiegészítője.

Leírás

Vannak minőségi, nagyon tartós anyagaink, van egy világklasszis csatunk, úgyhogy úgy döntöttünk, alkotunk egy bőrövet! A Tenshibelt a hétköznapokhoz, de az eleganciát megkívánó helyzetekhez is tökéletes kiegészítő, abban pedig biztos lehetsz, hogy a Cobra-csat beton biztosan fog tartani.

A különleges csat mellett bőr kivitel ad további nívót a terméknek, amelynek mérete egy nagyon stabil tépőzáras megoldással állítható. Arculata visszaköszön a Tenshibag pénztárcában is, de remekül passzol a lakattartónkhoz, vagy például a Roll & Roll vagy a Citybag hátizsákodhoz!

Szeretnél egyet? Hogy tökéletes illeszkedjen méretre igazítjuk,mint egy jó szabóságban az öltönyt. Rendeléskor a megjegyzés mezőben ne felejtsd el feltüntetni az öv méretedet. Használd a képgalériába feltöltött mérési segédletet, hogy az öved tökéletes passzoljon! A megrendelt terméket 2-3 napon belül elkészítjük, és a szállítási opciónak megfelelően át is vehető.

Mi is az a Cobra-csat?

A limitált szériás Roll & Roll Backpack termékünk és a Tenshibelt alap tartozéka a joggal világ legjobb csatjának nevezett Cobra-csat. Az eredetileg az alpinistáknak szánt terméket a megbízhatósága és tartóssága olyan népszerűvé tette, hogy mára az iparban és a hadseregben is előszeretettel alkalmazzák, esetében tényleg áll, hogy a használója akár az életét is rábízhatja.

https://www.youtube.com/watch?v=WxOQpJHvSS0

Paraméterek

Kiemelt tulajdonságok: tartós, egyedi arculat, könnyen állítható hossz, porzsák a tároláshoz

Méret: 90 - 110 cm

Anyag: marhabőr, heveder

Csatok: Cobra csat

Nem: Unisex